Yaprakunallar Kızlar benim bat 19 fakat kafam allak bullak Frely testi pozitif 10 dk sonra emin olmak için predictor yaotım silik çizgi ertesi sabah tekrarladım predictor onda bişey göremedim ben şimdi neyim ya
bebekkkkkkk000 Yaprakunallar canım testlere baktım ama ben çizgi göremedim belki kameradandır 1-2 gün sonra testini tekrarlarsan tam netleşir
bebekkkkkkk000 mervebusra çoo hafif bir çizgi var gibi yok gibi anlayamadım canım yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen yada kan ver netleşir bat ne zamandı
gozde91 bebekkkkkkk000 benimde bugün yarın olmam lazım ama belirtilerim kayboldu. Yarın da olmazsam test yapacağım
bebekkkkkkk000 gozde91 ben test yapmiyim diyordum ama dayanamadım yine 🤣erken gebelik testi aldım bende yarın sabah tekrarlayacağım inşallah benişler bizimledir🥹🤲🏼🤍
bebekkkkkkk000 hyena benim dün adet sancısı girdi kasıklarıma 1-2 saat sürdü sonra kayboldu bugunde adet olacak gibi kasıklarım sancılandı geri gitti anlamadım bişe😆
hyena bebekkkkkkk000 benmde 1 haftadır öyleydi 2 gündir geçti be gelen ne giden 32 günündeyim döngünün sabah lavaboya kalktım banyoda elim ayağım kesildi bayılır gibi oldum zor bela çıktım eşime seslendim ben iyi değilim diye üstüne bide bulantı oldu koştur geri tuvalete 🫣 gidip kan verdim
bebekkkkkkk000 Nazli59 kızz aynı bende oyleyim bel ağrım var adet ağrım var sökülemiyor gibiyim normalde adet ağrım olunca 2-3 saate sökülürdüm dünden beridir adet ağrım var tık yok
bebekkkkkkk000 Silayuksel Çok sevindim canımm gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah darısı biz isteyenlere olsun🥹🤲🏼🤍
gozde91 bebekkkkkkk000 inşallah bende yarın akşama kadar süre veriyorum kendime 💐 gerçi erken gebelik yapmıştım 4 gün önce negatifti ama yinede bi umut işte
bebekkkkkkk000 gozde91 ooo baya geçmiş kuzum üstünden inşallah pozitif haberlerle gelirsin🤰ben de yarın sabah yapıcam artık çıkmazsada çarşamba kan verecem dayanamıyorum 😆
Glsmshn mervebusra ne var ne yoku mu var bu işin basbaya var işte hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsim darısı da bize olsun 🌸❤️ bundan sonra 48 saatte bir artışını takip etmen gerekiyor
bebekkkkkkk000 mervebusra ay şimdi gördüm çıkmış sonucun ne var ne yok değil var canım 2 günde bir 2 kat artış olursada sağlıklı gebelik 🥳gözün aydın bebiş geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥳🥳
mervebusra Glsmshn bende ona şaşırdım İşte Dr tam sınırda sin olada bilir olmayada bilir dedi bende şaşırdım