orkidemm_ 6 haftalıkkej gittiğimde nokta gibiydi küçüktü ekranda doktor bekle dedi bişey demedi 2 gün sonraki kontrolde de daha zor göründü net değildi
ilk klomen tedavisinden sonra düşük
minismom teşekkür ederim Allah razı olsun tüm isteyenlere sağlıkla nasip olur inşallah 🥰🥰
Busranurhifa üzüldüm canım
Busranurhifa çok geçmiş olsun canım. Bende 3 defa kimyasal gebelik yaşadım 2 gebeliğim de femera ile oldu. Genetiğe kan falan verdik. Eğer tekrarlarsa sende araştır canım
Busranurhifa amin insallah
Nisannurr geçmiş olsun canım sana da daha kontrole gitmedim haftaya gidicem kanama bitince bakalım doktor ne dicek
Busranurhifa canımın içi. Geçicek. Fiziken değil ama kafa olarak suan cok dolusun biliyorum. Normalde de konusuyoruz ama burdan da yazmak istedim. Yanındayım biliyorsun. Seni seviyorum
Nurellaaaaaaa1212 canımsın çok teşekkürler her şey geçer rabbim daha güzeli için bekletiyor vuslat yakın🥰🥰💗
Busranurhifa hayır kan testinde belli olmuyor onu gebelik bölümü de yapmıyor devlet hastanesi de 3 düşükten sonra yapıyor ben özelde yaptırmıştım sonuçlar 1 aya anca çıkıyor
Busranurhifa kan testin de belli olmaz canım eşin de sende genetik bölümü gidip genetik test vermeniz lazım benim de üç düşüğüm var ve pihtilaşma çıktı mutlaka testi yaptır derim
Musemma06 yaa anladım canım teşekkürler
mucizemom8 anladım canım teşekkürler