Busranurhifa selamın aleyküm bende iki kez düşük yaptım aynı şeyleri yaşadım devlet 3 düşükden sonra sebebini araştırdığını söyledi bende özel hastaneye gdp genetik test yaptırdım pıhtılaşmam varmış diğer gebeliklerimde hem iğne hem kan cıvıltıcı hap kullandım çok şükür şuan 1 yaşınsa bir oğlum var tekrar hamileyim ve her gün iğne kullanıyorum isterseniz sizde bi test yaptırın emin olmuş olursunuz

orkidemm_ 6 haftalıkkej gittiğimde nokta gibiydi küçüktü ekranda doktor bekle dedi bişey demedi 2 gün sonraki kontrolde de daha zor göründü net değildi

Busranurhifa çok geçmiş olsun canım. Bende 3 defa kimyasal gebelik yaşadım 2 gebeliğim de femera ile oldu. Genetiğe kan falan verdik. Eğer tekrarlarsa sende araştır canım

Nisannurr geçmiş olsun canım sana da daha kontrole gitmedim haftaya gidicem kanama bitince bakalım doktor ne dicek

Busranurhifa hayır kan testinde belli olmuyor onu gebelik bölümü de yapmıyor devlet hastanesi de 3 düşükten sonra yapıyor ben özelde yaptırmıştım sonuçlar 1 aya anca çıkıyor

Busranurhifa kan testin de belli olmaz canım eşin de sende genetik bölümü gidip genetik test vermeniz lazım benim de üç düşüğüm var ve pihtilaşma çıktı mutlaka testi yaptır derim