Benim sürekli sancım oluyor
Doğum sancısı
ayinpariltisi benim de böyle doğumum başlamıştı
Sevgi3838 uyudum zaten düzenli değil şiddetlenirse hissederim diye sahura kalktım henüz bi şey yok ama bel ağrısı çok var bakalım
Tugce0121 siz kaç haftalık düzensiz mi
Benimde aynı şekildeydiii 🥲
ayinpariltisi şuan 37+2 pazartesi doktora gidip gün alacam
Tugce0121 sağlıcakla gelsin inşallah 🤍
ayinpariltisi böyle hissedilmeyecek gibi değil imkanı yok asla durdurmaz o sancı doğum sancısı başladığında kendiliğinden anlıyorsun ahaaa geldi tamam dogurcam diyorsun😆
sevaldqn1 bu sefer farklı diyorum sanki ama henüz gerçeğini yaşamadığım için ayırt edemiyorum sanırım😆
Benimde regl ağrısı gibi ağrıyıp ağrıyıp geçiyor gelen giden yok😂
ayinpariltisi sağlaaaam bir sancı oluyor aşkım
ayinpariltisi doğum sancısı aynen şoyledir karın sertlesmesiyle birlikte kasiklarina ağrı girer popona baskı olur gittikçe şiddeti artar
Deniz2953 gittikçe şiddeti artıp düzene girmedi sadece ama aynısıydı bence çok teşekkür ederim tarif için 😅
ayinpariltisi 😍😍😍 bende teşekkür ederim
ayinpariltisi belim kopuyo ortadan ayriliyo sanki 🥹🥹ve çok fazla Kasilmam var sürekli Kasiliyorum ama bı düzenli sancı hissetmiyorum
Rmysacv evet 3 normal dogumum mevcut ama hiç birinde belimde ağrı olmadı böyle iğne sokar tarzında ağrı yaşamadım yanlış yönlendiririm yani bilgim yok tarifinizle ilgili benim tüm sancilarim karnımın sertlesmesiyle kasiklarima ağrı girdi popomda baskı oldu ne pozisyona geçersem geçeyim o ağrı hiç gecmezdi