• Öneri
  • Sütunuz ne zaman geldi?

Arzu45 iki bebekte de doğum sonrası geldi. Öncesinde de sıvı görüyordum bazen ucunda ama hiç sıkmadım

Ftmnnr anamm hadi hayırlı olsun canım benim ben daha senin doğuma var sandım helva var biliyor musuniz bilmiyorum o çok güzel süt yapıyor bilginiz olsun susattigi içinde güzel su içiriyor kuru meyve alsın eşin şeker katmadan komposto etsin blenderdan bir geçir mis gibi vitamin süt olsun inşallah

Asilzedemom yaa çok doğru. Zaten cocukdan çocuğa göre üretiyoruz süt kendini diye biliyorum onların mideleri göre.ben kizimi kestiğim için rahatım hani dedim hamileyim falan son 3 ay kaldı. Bari o zamana sarı süt olsun ne bileyim😁

Arzu45 tabi canım karnında büyüyünce hiç alıp emziremezsin ben 3 yasa kadar emziridm ama doğumda çok bastirdilar kaburgama ondan zaten belim kayikti sonra emzire emzire bide emdikçe iridi benjm oğlum maf oldu belim o emmeyi bıraktı aradan 4 ay sonra ben fizik tedavi ye başladım şimdi hamileyim 28 olduk ve ayakta yürürken belim Cat Cat diye ses geliyor yanımdaki insan bile duyuyor Allah yardımcımix olsun ama herkes ikinci de süt az geliyor diyor bende deneyimli en bakalim birine 3 yasa kadar yetti buna ne zamana kadar yetecek

Ftmnnr markette de varya helva yazıyor buraya atayım da bide hamile olanın canı çeker kakaolu aneyep fıstıklı sade diye geçiyor ama marketten yerine şarküteri varsa büyük olduğun yerde ordaki daha güzel oluyor zaten böyle bir küp yesen doyuruvu hem hemde iyi susatiyor süt de iyi verdiriyor

6 gün sonra

Asilzedemom insallah bakalım. Şükür zaman kötü zaman değil çare var mama ala biliyoruz yetmezse bile de. Isde anne olunca doyarmi? Diye düşünüyor birde sağlıklı şekilde beslemek isdiyir.

Arzu45 kuru dutu duydum ama olmadimi da olmuyor benim ablam yiye yiye Buffalo gibi oldu yine olmadı sütü