• Gebelik
  • Şubat anneleri doğuran yok mu hiç 🥰

Alyaveannesi lansinoh kem sürüp göğüs pedi ile kapatıyorum o biraz iyi geliyor gibi ,ama benimde çok fena.. gümüş göğüs kapağı alsam mı diye düşünüyorum şu an
    39+3 keyfini bekliyoruz bizim oğlanın 😂 Hic de belirti yok yani sanki hic dogurmayacakmisim gibi😂
    Eslemece 38+6 sancı falan tık yok kırk haftaya kadar gidecem galiba😂
    Alyaveannesi teşekkür ederim benim bakalım nasıl olacak sancim yok cuma günü de 40 hafta olacak sezeryan olur büyük ihtimal diyorlar ama sancıyı bekliyorlar kafam çok karışık bi de ilk gebelik hayırlısıyla gelir hepimizinki inşallah 😊
      Benim 38+5 ve sancım yok arada kramplar vs o kadar. 40 a kadar bekleyeceğiz tabi canı ne zaman isterse o zaman gelecek küçük prensim ☺️
      Salı günü 37+2 de sabah 8 de sezaryen olcam ama durdum durdum son hafta grip olasım tuttu 😔
      Alyaveannesi kullandım ama daha iyi geldi sanki, göğüs kalkanı var benim ama üç çıkarmak için kullandım onunda deneyeyim olmadı, aynen ya ciğerlerim sokuluyor sanıyorum oğlum emdikçe
        GamzeTopluKk canim duzelmediyse sana tavsiyem ben iki gundur deniyorum cok iyiyim suan ilaci surup gogsune gogus kalkanini koy gogsune hava alsin deliklerinden oyle kapat uzerini ben suan cok rahatim emzirmek iskence olmaktan cikti
          Arkadaşlar bu hurmayı ard arda mı yıyeceğiz bide kaç adet yemek lazım
          Alyaveannesi demek 17 şubattakiler sabırsızmış🙈 sağlıkla büyüt inşallah canım benim erken gelmeleri iyi olduki şimdi 11 günlük olduk ne güzel🥰♥️