Eslemece 38 hafta kaç ayık oluyor
Şubat anneleri doğuran yok mu hiç 🥰
Eslemece 38 olduk gelen giden Yok sancı zerre Yok burada 38 kaç aylık oluyor
39+1 ters bebeğim makatla rahme oturmuş durumda ama genede bekletiyorlar böyle olan son anda dönen varmı? Bi de sancıyı bekliyoruz diyorlar sancı da yok nasıl olacak ya 😑😑
39+5 gelen yokk giden yokk
Eslemece bende subat annesiydim subati bekleyemedik bile 30 ocakta olduk 🥰
Merveege2011 toparlandin mi canim nasilsinnn emzirebiliyo musun
Gmzcngi bizimde 17 subattaydi 30 ocaktada biz geldik 🥰
GamzeTopluKk zamanla geliyo canimm gogsun aciyomu benim gogsum catlak oldu agliyorum emzirirken
38mrym ben sonuna kadar bekledim makat durus olmasa doguracaktim acilmam hemen oldu ama donmedigi icin mecbur sezeryan olduk sonunda😒
Alyaveannesi devlette mi yaptınız doğumu suni sanci verdiler mi size
Alyaveannesi evet canım toparlandım emziriyorum
Eslemece yok ben 20den yukarisini hic gormedim 🙈 kanalada girmedi bakalim pazartsi ne olcaz
Eslemece 39+1 olduk galiba benimki geliyor dua edin ne olur ☺️☺️
37+6 oldum son 15 gün. Felaket hastayim bronşit oldum😔 öksürmekten artik çocuk da çatladı içerde. Suyum gelecek doğum başlıcak diye panikliyorum o derece bi öksürük krizim var. Bir sürü ilac yazdi göğüs uzmani. Doktorum da kullan sıkıntı olmaz dedi bebeğe. Bu şekilde iyilesmeden doğum başlasa öksürmekten ıkınamam da zaten insallah gecer bi an önce halim kalmadı artik. 😔😔😔
Merveege2011 normalmi oldu
38+3 üm benimde hiö bi belirti yok henüz bekliyoruz pzt kontrol var inşallah sancım ve açılmam çıkar🤲🏻
Merveege2011 masallah canim bebegini sana bagislasin rabbimm
38mrym yok canim ozeldeydim benim zaten sezeryandi normalde ama ani sancilarim basladigi icin acil gittik hastaneye suni sanci almadim hic