• Gebelik
  • Şubat anneleri doğuran yok mu hiç 🥰

39+1 ters bebeğim makatla rahme oturmuş durumda ama genede bekletiyorlar böyle olan son anda dönen varmı? Bi de sancıyı bekliyoruz diyorlar sancı da yok nasıl olacak ya 😑😑
    38mrym ben sonuna kadar bekledim makat durus olmasa doguracaktim acilmam hemen oldu ama donmedigi icin mecbur sezeryan olduk sonunda😒
      Eslemece subat bebekleri pek nazli galiba :)) 39 4 um gelmezse carsamba sjni denicez
      Eslemece yok ben 20den yukarisini hic gormedim 🙈 kanalada girmedi bakalim pazartsi ne olcaz
      37+6 oldum son 15 gün. Felaket hastayim bronşit oldum😔 öksürmekten artik çocuk da çatladı içerde. Suyum gelecek doğum başlıcak diye panikliyorum o derece bi öksürük krizim var. Bir sürü ilac yazdi göğüs uzmani. Doktorum da kullan sıkıntı olmaz dedi bebeğe. Bu şekilde iyilesmeden doğum başlasa öksürmekten ıkınamam da zaten insallah gecer bi an önce halim kalmadı artik. 😔😔😔
      38+3 üm benimde hiö bi belirti yok henüz bekliyoruz pzt kontrol var inşallah sancım ve açılmam çıkar🤲🏻
      38mrym yok canim ozeldeydim benim zaten sezeryandi normalde ama ani sancilarim basladigi icin acil gittik hastaneye suni sanci almadim hic