psymom amin inşallah kilo vermek isteyen herkesle beraber😊
Doğum Şekliniz ve Kilolarınız 🤰🏻✨
psymom Hic diyet insanı değilim ya tabiki sağlık açısından olmadığı sürece o yüzden yerim yani 🤣
psymom ben sezeryanla ameliyat oldum ilk onu söyleyeyim. Hamile kaldığımda 60 kiloydum 70 kilo aldım sadece .bebek de 2 kilo oldu. Emzirdikce gider kilo dediler. Bende aynı şekilde emzirdm.ama göbeğin tam gitmesi 1 yılı sürdü yani .normal olsa belki daha hızlı geçerdi.ameliyatdan dolayı.biraz geç oldu.gitmesi.ve birde bakdim ki 2 ci geliyor😂😂😂
cakirbebek bende değilim maaleseff🤣
Eymenkuzusu korse nasıl bir korse önerirsiniz yani nasıl bir korse takmak gerekli ve ne zaman takmaliyiz
psymom
3 ü de normal ve 3ünde de diyet vs yapmadım
İlk 57 ile hamile kalıp 63 ile doğuma gittim ve doğum sonrası hemen 57 idim
İkinci 55 ile hamile kalıp 80 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 65 idim . İlk 6 ay içinde de 50 kiloya kendiliğinden düştü
Bunda da 63 ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim . Çıktığımda 69 dum şuan 2 ay 7 günlük ve hala 69 um . Çaba sarfetmiyorum açıkçası vermek için daha çok kaliteli emzirmeye odaklıyım . Bebeğe süt kalitesi olacak her şeyi tüketiyorum bakalım ilk regli mi de olmadım muhtemelen olur isem de gidecek biraz biraz o da farkediyor
Ftmnnr dogumdan hemen sonra takmakta fayda var sezeryan dogum degilse tabi. Korse konusunda bir şey diyemeyecgm ya kendim de ne takacgimi bilemiyorum 😌
- Düzenlendi
psymom 62yle hamile kaldım 87yle doğuma girdim ilk 83 e sonra 80 78 74 diyerek 5 ayda 60 a geri dönmüştüm bol su ev temizliği korse ve hamur işlerini azaltarak ☺️ bu arada 2.normal doğumum bu şekildeydi ilki 54 kilo 74 kiloyla normal doğumdu onda da verebilmiştim şimdi 3. hamilelik bakalım ne olur bilmiyorum 😬🥰
Busramnida cook iyi 5 ayda verebilmekk, normal dogum daha cok verdiriyor diyorlar ondan sormustum dogum sekillerini
Eymenkuzusu bende bilmiyorum da sorayım dedim 🤣
Ftmnnr göbeği sikica tutan herhangibir korse 😂 kis olsa yun korseler cok iyi oluyor hemde sicack tutuyor ama yazin dogum yapacgm icin terden takilmiyor bile
- Düzenlendi
37+2 şuan 72 kilo ile hamile kaldım 77 kiloyum 5 kilo almisim
63 ile hamile kaldım 81 kiloyla doğurdum şuan bebeğim tamm 10 aylık ve ben tekrar 63 kiloya düştüm 🤩🤩 Normal doğum yaptım ☺️
Eymenkuzusu yün korseleri görmüştüm evet ben bu aralar doğum yapacağım inşallah yün deniyeyim önce çok teşekkür ederim 😇