deletedmom43191 psymom ilk doğum 85 ile hamile kaldim 91 ile normal doğuma gittim doğumdan 1 ay sonra 71 kiloydum….ikinci doğum 86 ile hamile kaldim 92 kilo ile normal doğuma gittim hiç kilo veremedim üçüncü dogumumda 90 ile hamile kaldim 91 kilo ile normal doğuma gittim 12 günlük anneyim 85 kiloyum 😊
umutluanne7 deletedmom43191 Ay Maşallah size bende 88 le hamile kaldım şu an 85 e düştüm bende çok kilo almamaya dikkat edicem inşallah kolaylıkla normal doğum yaparım bende
dilsinati deletedmom43191 canım konuyla alakasız bişi sorcam ama 3 evladın olmuş hayırlısı olsun. Beşik tercihin ne yönde oldu? Çok merak ettim? Lütfen bu konuda yardım eder misin 3 çoçuk demek büyük deneyim demek
bthn_slm psymom merhaba ilk gebeliğimde önce kilo kaybım oldu sonra 16 kilo aldım , vajinal doğum yaptım , hastaneden çıktığımda 10 kilo vermiştim , hamile kaldığım kiloya geri döndüm :)
Grendaaii umutluanne7 bende 88 kilo ile hamile kaldım şuan 87 kg inşaAllah çok almadan biter serüvenim ya kilodan korkuyorum valla
Balbebek012 psymom iki normal doğum yaptım doğumdan 3,4 ay sonra eski kiloma dönmüştüm ama ben çok kilo almadım 10,13 kilo aldım iki hamilelik te.
rumikaa psymom normal doğum henüz 1 gün oldu 52 yle hamile kalıp 80 kiloyla doğum yaptım yarısından fazlası gitti galiba henüz tartılmadım
Moomtoobee psymom 58 ile hamile kaldı 16 kilo aldım 74 um şuan 34. Haftalık hamileyim umarım daha fazla almam doğum sonra kısa sürede veririm inşallah çok korkuyorum kalcak diye 😥
Buse1811 psymom 55le hamile kaldım 80 le doğuma girdim doğumdan sonra 62-63 e düştüm ama doğum yaptıktan sonra öyle bir tatlı yeme isteğim vardi ki sağolsun o yediğim tatlılar 🤣 şuan 71-72 kilo felanım şimdi gene hamile kaldım bakalım sağlıklı ilerlerse bunda 90 la felan girerim herhalde doğuma🤣🤣🤣 çünkü genetik abi öyle bir genetik var ki vücudum kilo almaya aşırı eğilimli ve müsait
Bhgdf 40 la hamile kaldım 50 ile doğurdum normal doğumda 3ay içinde 40geri döndüm 2 yıl emzirdim şimdi yine 40 la hamile kaldım 27haftayız 46yım
KLORAKHANIM psymom 50 kilo ile hamile kaldım 65 ike dpfuma gittim (sezaryen) kızım 2 aylıkken eski kıyafetlerim oluyordu 52 falandım
dilsinati psymom ilk gebeliğimde 68 kilo ile başladım 90 ile doğuma girdim. Doğum sonrası 85 idi ölçtüğümde. İlk 4 ay 17 kiloyu vermiş bulundum. Yani 73 kilo ile devam ettüm hayatıma 5 kilo yapıştı kaldı. Şuan 2.gebeliğim 7.ayımdayım 27+1 yani. 73 ile başladım 82 kiloyum. 9 kilo aldım. 3 ay daha var doğuma bakalım neler olacak.