Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ ya benimki de inşallah bu erkektir yoksa cekemem sizin flormarınızı falan diyo tek bildiği marka ve hiç almadım kdkdld
deletedmom43191 YavruKurtveAnnesi 😅😅😅 ahahah otur oturduğun yerde o zaman ama fazla ses etme kaynana dalmasin odaya
deletedmom43191 BU POST BU SAATTE ACILMAMALIYDI YAAAA 3 COCUK ANNESI VE 11 GUNLUK LOHUSA OLARAK UYUMAM GEREKIRDI SIMDI 🥹🥹🥹
AnayimBenAna_ deletedmom43191 benim kızçem uyudu çoktan bugünde kaynanam dedi indir bana gelsin sende işlerini yap 😂 al emanetini diye getirdi teravihe giderken canını çıkarmış kadının 😂
YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 yarına postumu okursun artık, "çok kahkaha attım kaynanam kızdı suçlu ben miyim "başlıklı 🤣🤣🤣
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 gahahaha yahu çok eğleniyom bu posta bi de ben bile yetişemiyorum iki kişiye hak verdim tamam küsmüyom 😂😂😂
deletedmom43191 AnayimBenAna_ ben Bayadır yani baya baya oldu almayalı 3 gebeligimde pespese olduğu için en son ne zaman aldım hatırlamıyorum dün orkid markasının 6 numarasını aldım 🤣🤣🤣
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ya 😂😂 bende doğurayım valla alıcam kızımı kuaföre gidicem çok sıkıldım değişiklik istiyorum