aycinelizsmom deletedmom43191 yok erkek ismiydi hatta öyle isim mi olur deyip çıktım posttan, yorum yapamadım 🤣
YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 başka odaya geç dedin ya, kaynanamlardayim başka odaya geçemem şimdilik dedim😆 kaynana postlari var ya hani işte benbde açıyım bi post kaynanamin evinde başka odaya geçemiyorum kötü ben miyim diyim😅
fehuvenus İdrar testini geçtim kan testi soruları çok sinir bozucu.. Beta 92829917 çıkmış çocuk askere gidecek hala hamile miyim diyor ya da tam tersi 0,1 çıkmış gebelik var mı diye soruyor. Sonuç ekranında bile yazan bir şey oysa referans değerleri🤦🏼♀️
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ay yok kıyamam ona 😂 ama şey diyo ben ek iş yapsam sizin makyaj-ped kişisel bakım güzellik paranıza anca yeter 😂😂
Kivircik01 aycinelizsmom 😂😂 sayende bende dikkat etmediğim şeye dikkat edecek oldum artık tebriksss zaten Başak Burcu olmak yeterince zor 😂😂
Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ ya benimki de inşallah bu erkektir yoksa cekemem sizin flormarınızı falan diyo tek bildiği marka ve hiç almadım kdkdld
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 etme eyleme benimle bu posttan sonra konusan bi sen kalıcaksın zaten yapma gitme dkdldl
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 gahahaha yahu çok eğleniyom bu posta bi de ben bile yetişemiyorum iki kişiye hak verdim tamam küsmüyom 😂😂😂
deletedmom43191 YavruKurtveAnnesi 😅😅😅 ahahah otur oturduğun yerde o zaman ama fazla ses etme kaynana dalmasin odaya