KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 küçük haftaların cinsiyet tahmini sorması bide test görseli atmış ben görmüyorum çizgi felan silik çizgi var diyorlar kör olduğumu felan düşünüyorum 🥹🫣
Yenibirisi Hanfak kesinlikle bazı önemli soruların görmezden gelinip sohbet olduğunda yüzlerce mesaj olması benim de hiç hoşuma gitmiyor. Sabah bi sey sordum bir kişi cevap verdi oysa belki aynı seyi çok kişi yaşadı
deletedmom43191 AnayimBenAna_ ben Bayadır yani baya baya oldu almayalı 3 gebeligimde pespese olduğu için en son ne zaman aldım hatırlamıyorum dün orkid markasının 6 numarasını aldım 🤣🤣🤣
AnayimBenAna_ deletedmom43191 benim kızçem uyudu çoktan bugünde kaynanam dedi indir bana gelsin sende işlerini yap 😂 al emanetini diye getirdi teravihe giderken canını çıkarmış kadının 😂
deletedmom43191 AnayimBenAna_ ay yok anam cocuklarim benim yanımda iyi ne anamlara bırakırım ne kaynanamlara
YavruKurtveAnnesi AnayimBenAna_ benim kaynana da diyor ki benim bi çocuğum böyle hareketli olsaydı çocuk falan dogurmazdim diye 😆 dedim 5 yıl ara verdim cocuk çocuk diyordun neden yapmadım anladin mi şimdi 😅 pestilini çıkarmışti kadının
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ya 😂😂 bende doğurayım valla alıcam kızımı kuaföre gidicem çok sıkıldım değişiklik istiyorum
AnayimBenAna_ deletedmom43191 kocamı bekliyorum bu akşam iftara gitti arkadaşlarıyla bende kafamı dinliyorum koca yok bebe yok mis
YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 yarına postumu okursun artık, "çok kahkaha attım kaynanam kızdı suçlu ben miyim "başlıklı 🤣🤣🤣
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ben boyamadım hiç bi heves ediyorum kocam saçmalama diyo vazgeçiyorum
AnayimBenAna_ YavruKurtveAnnesi eve geldi anne ben çok yoruldum dinlenme uykusuda yapmadım uyumak istiyorum dedi 😂