YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 başlıyım mi bende ahh ahh kaynana evindeyim zor günler geçemem başka odaya diye😅 post fikri geldi aklıma durr🤣🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ ah benim dikişli kuşum.. o bebenin ilk ciyaklaması güzelliği peki. At doktor hızlı at dikişi bebemi emzirem 💕
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ayy evetttt 🤭 ikinciye tadacağım analığı resmen 3 gün sonra evde 4 kişi olcaz resmen egemenliğimi kurdum evde 3 kız oluyoruz 😂
YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 aaaa evet sonradan açtığın post vardı biri altına yazmıştı ordan okumuştum bendee🤣🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi benim kızım da anne noluyo diyo şaşırdı cocuk kıpkırmızı oldum güle güle ya
aycinelizsmom deletedmom43191 yok erkek ismiydi hatta öyle isim mi olur deyip çıktım posttan, yorum yapamadım 🤣
Kivircik01 aycinelizsmom 😂😂 sayende bende dikkat etmediğim şeye dikkat edecek oldum artık tebriksss zaten Başak Burcu olmak yeterince zor 😂😂
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 etme eyleme benimle bu posttan sonra konusan bi sen kalıcaksın zaten yapma gitme dkdldl