aycinelizsmom YavruKurtveAnnesi wjskdjjs tahmin edip haber ver diyenler??? Bilmemne kullanıcı cimsiyetimizi doğru tahmin etti 😍😍😍🤣🤣🤣🤣
crazyymom Gamzeli_03 eskiler bizi hayatta tutmayı çocuk büyütmek saniyolardi ondan 🤣 saldım çayıra mevlam kayıra
Gamzeli_03 crazyymom ama taş gibiyiz maşallah maşallah şimdiki gençlik sokak ne bilmiyor elinde telefon betonlar içinde okul yaşı da 3 düştü çocuk bebek olmadan okullu oluyor malesef 🤦🏻♀️
Gamzeli_03 @“crazyymom”#p36099551 yani kaos dan besleniyor dur canım sıkıldı şuraya bir oruç postu acam bakalım kimler düşer 😂😂😂 milleti birbirine düşürüp sonra sessizce yok oluyor oruç tutup sebah işledi hı hı
aycinelizsmom deletedmom43191 onlar da belirli kişiler zaten onlar direkt tartışma çıkarmak için bekliyorlar 🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 brnaksyince korunmamışsan yani oturup dua etmekten baska care yok. Korunmamıs bi de üstüne ertesi gün hapı da almamış ldldldld
crazyymom Nurellaaaaaaa1212 ay evet ya sayelerinde arka sokaklardaki riza komiser gibi hissediyorum artık kendimi
AnayimBenAna_ deletedmom43191 benim burda fikrimin uyduğu kişiler artık sabit 😂 elektriğimin tuttuğu kişileri ezberledim kullanıcı adlarını artık görünce memleketlimi görmüş gibi oluyorum heh diyorum bu arkadaş mantıklı bir yorum yapacak 😂
deletedmom43191 AnayimBenAna_ 😅😅😅😅 iclerinde ben var miyim kız 🤫🤫🤫 kimse duymasın ama soyle bakim 🤣🤣🤣
AnayimBenAna_ aycinelizsmom yoruldum bugün vallahi son günler ya eve verdim kendimi şimdi yatıyorum dinleniyorum
Mucizeem__ aycinelizsmom dedikodu var orda bacım senin sağlık sorunun kimsenin umurunda mı sanki 🥴🥴😂😂😂😂
aycinelizsmom Mucizeem__ bak gir açtığım postalara bak cebap veren kişiler bellidir, diğerleri hep kaynana cinsellik 🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 Eliffyamann bi tane görmüştüm en son halil ramil mi ne koyucaktı nasılllllll kızlarrrr demişti zirvede bıraktım. Bu arada bende post açtım ama şöyleydi “bebelerinizin isimleri” o yüzden üstüme alınmıyom kdkdldld