Nurellaaaaaaa1212 Eliffyamann bi tane görmüştüm en son halil ramil mi ne koyucaktı nasılllllll kızlarrrr demişti zirvede bıraktım. Bu arada bende post açtım ama şöyleydi “bebelerinizin isimleri” o yüzden üstüme alınmıyom kdkdldld
Eliffyamann Nurellaaaaaaa1212 yok canim, benim dedigim nasıl diye sorunca kötü dediğin an yediğin linc😂
aycinelizsmom Mucizeem__ bak gir açtığım postalara bak cebap veren kişiler bellidir, diğerleri hep kaynana cinsellik 🤣🤣
aycinelizsmom Gamzeli_03 kız ben görsem yazardım kaynana bilmem ne postu o kadar çok ki bizim postlar yukarı çıkmıyor 🤣
AnayimBenAna_ aycinelizsmom yoruldum bugün vallahi son günler ya eve verdim kendimi şimdi yatıyorum dinleniyorum
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi ya ben istemsiz öyle diyorum artık ya. Anneme adetim gelmedi dedim şaştı kaldı nerden gelecek kızım diyor kdkldldfl
pibpivpivahmedmuhsin Gamzeli_03 Evet onu da okudum. Kızın ailesi korun demesine rağmen oralı olmamış. Aldırmak daha kolay tabii. Korunma sonra bebek olsun aman nasılsa doktorlar parayla alıyor. Oh ne ala. Yapalım yapalım aldıralım.
Gamzeli_03 pibpivpivahmedmuhsin ayyy ne büyük günah Rabb’im can veriyor ha doğmuş birini öldürmüş ha karnın daki bebeği hiç bir farkı yok 😭 Rabb’im ıslah eylesin inşallah 🤲🏻
Fdmhkndrn Nurellaaaaaaa1212 sorduğu halde cavp verince beğenmeyenler aynı fikirde olmayınca çemkirenler ,😂 (Sonuçta soruyorsan eleştiriye ve karşıt cevaba açık olman lazım )
Nurellaaaaaaa1212 Fdmhkndrn tümmmmm özel hayat detayını verenler bi yakınım görür diye de korkmuyolsr anam