Ananim Nurellaaaaaaa1212 valla çok var. Doktorun dediğine güvenmeyip burada kimin ne seviyede olduğu belli olmayan ortamda fikir alıp uygulamayı düşünmesi. Ve bu potansiyelde insanlar ürüyor maalesef. Kilo aldığını söyleyen ya da onlara göre karınları erken beliren insanlara kendileriyle kıyaslayan. Her insan aynı oluyormuş gibi yok benim göbeğim o zaman hiç yoktu, senin karnın çok büyümüş, senin bebek değil göbek, sen çok kilo almışsın, ben bu haftada şöyleydim böyleydim gibi kendileriyle kıyasla o insanları suçluymuş gibi yargılamaya çalışanlar. Post açıp yazılanlara cevap vermeyenler. Oruç muhabbeti gerçekten gına geldi. Allahın müsaade ettiğini bencilliğiyle zorlayıp insanlar tepki verince kuduranlar. Azgın bayır domuzu gibi aklını cinsellikle bozanlar.
AnayimBenAna_ deletedmom43191 birde tartışma çıksın diye antin kuntin post açan sonrada kenara çekilip yorumları okuyanlar
deletedmom43191 AnayimBenAna_ birde şey var bir yorum yapıyorsun fikrin uymayan kişi gelip hemen saldırıyor sana
YavruKurtveAnnesi aycinelizsmom hepten çoğaldı bu ara🤣🤣 ben de bakamıyorum artık önceden bir iki anca denk gelirdi şimdi cinsiyet bi de bu belirtiler sizde de var miydi 😅😅😅
aycinelizsmom YavruKurtveAnnesi wjskdjjs tahmin edip haber ver diyenler??? Bilmemne kullanıcı cimsiyetimizi doğru tahmin etti 😍😍😍🤣🤣🤣🤣
Gamzeli_03 crazyymom tutan da tutmayan da kendine eskiler ne işler altında doğuruyor Muş kız şimdiki devirde çocuk doğurmak büyütmek prenseslik aç Susuz oruç tutmış çocuğunun suyunu selini kim biliyor ki 😂
crazyymom Gamzeli_03 eskiler bizi hayatta tutmayı çocuk büyütmek saniyolardi ondan 🤣 saldım çayıra mevlam kayıra
brnaksyince Nurellaaaaaaa1212 eşimle korunmadan ilişkiye girdim sizce hamile kalmış mıyımdır diye soranlara aşırı tilt oluyorum. Sanki yanındaydım. Bu işi yapıyorsan her türlü ihtimal varken birde üstüne korunmamışsan e bi zahmet kal hamile.
Nurellaaaaaaa1212 brnaksyince korunmamışsan yani oturup dua etmekten baska care yok. Korunmamıs bi de üstüne ertesi gün hapı da almamış ldldldld
aycinelizsmom deletedmom43191 onlar da belirli kişiler zaten onlar direkt tartışma çıkarmak için bekliyorlar 🤣🤣
AnayimBenAna_ deletedmom43191 benim burda fikrimin uyduğu kişiler artık sabit 😂 elektriğimin tuttuğu kişileri ezberledim kullanıcı adlarını artık görünce memleketlimi görmüş gibi oluyorum heh diyorum bu arkadaş mantıklı bir yorum yapacak 😂
Hayelllerhayatttlar Balbebek012 ayy vallaha linçlenirim diye çok korktum benim gibi düşüneni görünce çok mutlu oldum 😀😀
Nurellaaaaaaa1212 @“crazyymom”#p36099551 peki bizim detektiflikler ? Seni etiketlediğim de tırnakcı cıkmıs gördün mü @crazyymom
crazyymom Nurellaaaaaaa1212 ay evet ya sayelerinde arka sokaklardaki riza komiser gibi hissediyorum artık kendimi