Srp53 Aynen canm bencede. İlk doğumum normaldi daha az sürmüştü bu uzun sürünce insan endişeleniyor doğumdan doğuma bile farkediyor demekki

Iraz Sezeryan mi seninkide canm benimde bastırdıklarında öyle olmuştu ama hala geliyor demek ki kişiden kişiye farkediyor ilk doğumum da benim de bi hafta yoğun geldi sonra azalmıştı 15 20 gün sürmüştü

• Iraz bunu yanıtladı.

fatsfats-92 evet sezeryan ama doğumdan sonra hemen hemen hiç gelmedi gibi bişi oldu bastiklarinda belime kadar kan içindeydim tabi fakat sonrasında leke leke bir kaç gün sürdü çok az leke ama adet gibi bile değildi sonra bitti gitti 2-3 gün bence Max sürdü şuan 2. Gebeliğim 31 haftaligim bakalım bu nasıl olucak

Iraz Benim de öyleydi canm insan korkuyor işte🥴 Senin de az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah

• Iraz bunu yanıtladı.

fatsfats-92 tabii ki fark eder valla ben üstüne düşünmedim ya 😀zaten 40 kontrolü oluyor doktor aksi bir durum varsa söyler diye düşünüyorum endişelenme canım herkesin vücudu farklı.

Srp53 Aynen az kaldı 40 kontrolüne de ama baya kesildi de canm😂 demekki ben sabırsızım 🤦‍♀️ Bide oğlum çok gazlı huysuz asla geceleri susmuyor 🤦‍♀️

fatsfats-92 benim de leke gibi canım. Of her gece mi ? Bize de arada vuruyor sab simplex verdi doktor. Ama bizimki her gece değil.

Srp53 Son 3 gündür nefes aldırmadı o kadar kötü olduk biz🥴 O gaz ilacını duydum ama bıze metsil verdi iyi geliyor mu canm

fatsfats-92 daha dün kullanmaya başladım canım. İlaç hakkında iyi de kötü de yorumlar var. Her ilaç da her bebeğe iyi gelmiyor sanırım bakalım. Sizinki fayda etmedi mi hiç ?
                  Banyo falan yaptırıyor musun bizimkine o sıra su çok iyi geliyor.

Srp53 Yaptırıyorum ama hiç sevmiyor canm göbek bağı geç düşünce bizde geç yaptırdık o yüzden daha alışamadı suya. Aşı yaptırmıştık galiba ondan oldu. Sağlık ocağındaki ebe bu aşı da çok olmaz demişti ama demek ki oluyormuş iki gündür valaha mahvolduk bardak bardak rezene içtim gazdır diye🥴😂

fatsfats-92 gazdır başka nolcak. Valla Allah yardımcımız olsun artık gaz sorunları başlayacak umarım çok sürmez.