Gulsum2308 Nur_mira aynı problem bende de var gece dönmekten uyuyamıyorum valla 🤦🏻♀️ İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı 😊
Meltem553 Bende 25+3 haftalık hamileyim bizde hemen hemen bütün eksiklerini aldık oğlumun sadece şampuan ıvır zıvır kaldı e bebek de indirim günleri başladı deterjanları filan uygun fiyata aldım benm de mide yanmam çok oluyor gece uyutmuyor nerdeyse bide bu hafta uyandığımda hep sabah bişey yediğimde kusmaya başladım aynı sorunu yaşayanlar oluyor mu ?
Zeynpatak Pnr_jr cunku son adetle ultrasondaki farkli doktora gttikten sonra guncelledim tarihi artik doktorun dedigine gore takip edicem ayrica 24+6 ile 25+2 ne farkeder arada kac gun var sanki .bunun icin nedn bana hesap soruyosunuz anlamadim ?
Zeynpatak Pnr_jr arada 10 harfta fark olsa yalan soyledigimi dusunun hadi ilgincsiniz gercekten .hamile birinin gunahini aldigin icin mutlu musunuz peki suan
Tubademir85 Gulsum2308 arada kasılmalar oluyor dinlenince geçiyor 🙏bır şikayetimix yok gayet iyi ve sağlıklıyız hamdolsun 🙏kıyafet , battaniye, bez ve alt açma ürünlerimiz hazır hatta yıkamaya başladım dolabını yerleştiricem 💕🙏 şimdi sıra büyük parçalara geldi besıktı arabası bakım ürünleri gibi.. Kendim içinde 35.haftalarda alışveriş yapıcam nasipse😂
Gulsum2308 Tubademir85 iyilik şükür canım ☺️ bende aynı senin gibi kendimi sona bıraktım oğlumun yerleştirmesi de bittikten sonra artık kendi eksiklerimi alıcam inşallah
Gulsum2308 eoa korkma canım benimde kaşıkların çok ağrıyodu doktoruma söyledim açılma var mı diye baktı şükür bişey yok Bebek ağırlaştıkça yer değiştirdikçe baskı yapıyo o yüzden olabiliyomuş ama tabiki sen yine de bi doktoruna söyle
Asena_ Gulsum2308 çok şükür iyi gidiyor bayağı ağırlaştım çabuk yoruluyorum ama olacak o kadar 😄 her şeyimiz hazır oğlumu bekliyorum bi sağlıkla zamanında gelsin inşallah hepsi 🥰
Gulsum2308 Asena_ ooo süper canım sen herşeyini halletmişsin bende yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum, kıyafet alışverişimiz bitti sayılır diğer eksikleri alıyorum ama bende ağırlaştım ve gezdikçe çok yoruluyorum 🤦🏻♀️😄
Pnr_jr Zeynpatak Günahını falan almadım profilinde yazıyor🤣 gerçekten çok tuhaf bu cevabınız. Ama ne bekledim ki sanki bir günde haftasını 8 gun fazla söyleyen birinden😅 Yalan söylemişsin işte bu neyin saçmalaması?
Zeynpatak Pnr_jr matematigin sifir anlasilan bidaha hesapla istersen tatlim 24+6 ile 25 +2 arasindaki gun sayisini . Hormonlarina veriyorum gereksiz cikisini hadi kendine iyi bak 😘
Zeynpatak Pnr_jr ayrica ben hamileligmi ogrendigimden beri burdayim kac kisiyle de yorumlastim fikir alisverisi yaptim neden yalan soyliyim . Sen beni arstrmak yerine burdaki fake hesaplarin pesine dus daha cok malzeme toplarsin eglence ariyosan 😅
kizbebekannesii Zeynpatak bende doktorda fazla cıkarsa bazen burda gününü değiştiriyorum ne var bunda ki 🤷🏻♀️ Boşverim bence sanki çok önemli bişi bulmuş gibi canınızı sıkmışlar.
Pnr_jr Zeynpatak ıyyy tamam yalanında boğul naparsan yap . Fake hesap değilsin diye atmasyon yapmadın anlamına gelmez.
Zeynpatak kizbebekannesii sorma canim ya 3 gun icin yalanci da oldum . Ben bebegimin gununu yanlis soylesem elime ne gececek ki neden oyle bisey yapayim . Cok sukur ben kendimden eminim . Tesekkur ederim yorumun icin 😊