Gulsum2308 RdvnMlkn benimde kasıklarımda ağrı oluyo geceleri sen bacak kaslarımda kramplar oluyo 🤦🏻♀️
Pnr_jr Zeynpatak ıyyy tamam yalanında boğul naparsan yap . Fake hesap değilsin diye atmasyon yapmadın anlamına gelmez.
Gulsum2308 Asena_ ooo süper canım sen herşeyini halletmişsin bende yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum, kıyafet alışverişimiz bitti sayılır diğer eksikleri alıyorum ama bende ağırlaştım ve gezdikçe çok yoruluyorum 🤦🏻♀️😄
Gulsum2308 eoa korkma canım benimde kaşıkların çok ağrıyodu doktoruma söyledim açılma var mı diye baktı şükür bişey yok Bebek ağırlaştıkça yer değiştirdikçe baskı yapıyo o yüzden olabiliyomuş ama tabiki sen yine de bi doktoruna söyle
Gulsum2308 Tubademir85 iyilik şükür canım ☺️ bende aynı senin gibi kendimi sona bıraktım oğlumun yerleştirmesi de bittikten sonra artık kendi eksiklerimi alıcam inşallah
Elvn Gulsum2308 bu ay yne alisveris yapacagim ama havalar cok sogk cikmakta istemyorm kasilmalar magnezyum kullanali iyi oldu 🤩🤗
Zeynpatak kizbebekannesii sorma canim ya 3 gun icin yalanci da oldum . Ben bebegimin gununu yanlis soylesem elime ne gececek ki neden oyle bisey yapayim . Cok sukur ben kendimden eminim . Tesekkur ederim yorumun icin 😊
Hsrtm Gulsum2308 25+5 günlüğüz bizde daha hiç Birsey almadım beşik ve bebek arabası var bi kızım var ortak renk aldığım için şimdi oğlumda kullanıcak kıyafetide bu aydan sonra başlarım artık
Gulsum2308 Hsrtm ne güzel onları da kullanırsın ikinci bebişine, kıyafet yavaş yavaş alırsın artık canım
Gulsum2308 Elvn aramızda 1 gün var bizde yarın 25+6 oluyoruz 🥰 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ☺️
Cnnakbb Gulsum2308 bizde 26+ 4 olduk yorulunca ağrılarım oluyor ama sebeb olana sükür 🙏🏻Daha birşey almadım baktım ama hep kışlıktı ayın başına kadar beklemek istedim mevsime uygun şeyler alabilmek için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimizd
Gulsum2308 Cnnakbb amin canım inşallah. Benimde yorulunca ağrılarım ve kasılmalarım oluyo oğluş çok aşağıda hareket ediyo o da baskı yapıyo 😕