• Öneri
  • Yaz Gelince ilk Yapacağınız Şey😁

ddefnos aaa benimdogumda ağustostos sonu Eylül başı aynı gibiyiz bende bu yazı full hamile olarak geciricem ne yaparım bilmem 😄😄😄

Rabiul denizden ilk ayakları dediğinde korkabilir ama bu da bir his duygu sonuçta 😄😄 3 ayı geçsin limonuda denet 😄😄😄

Yaz gelince değil doğurunca neler yapacağım demek istiyorum😂🙈
    Ben yemek yemeyi okadr özledimki.
    Duba gibi olana kadar yicem hiç umrumda olmucak kilo.
    Ahhh böyle serpme kahvaltı seklinde, serpme yemekler istiyorum masayı donatmak istiyorum😂😂😂

Glhayat_54 ayy sen mi ben mi ya hamile oldum ilk 3 ay kustum mutfağa giremiyordum bile 3. Bitti 4 ay bitecek bu hafta kusma geçti ama ağzımın tadı yok asla yemekkerden zevk alamıyorum abur cubur çikolata çok sverdim asla canm istemiyor eski ağız tadımı özledim 😁😁😊😊😊😄

Bsrabzkrt Nasipse haziranda doğumum olacak..
        Ve ben hâlâ en ufak yemek kokusundan tiskiniyorum yiyemıorm bisey.
        Tiskinmeler devam edıyo bianda böyle bi koku duyduğumda yok yemek yemeyi bırakıyorum.
        Amaa acısı cok fena cıkıcak 😂

sevaldqn1 sen başarır giyersin canm 😁 olmasada geniş oversize pantolonlarla yola devam 😁😁😄🥴

Glhayat_54 ayyy deme ya ben bu ay biter diye telkin ediyorum kendimi nasıl edicezz yaa daha doğumuma 5 ay varrr aç mı kalicaz böyle aboo 🥴😄😄

Bsrabzkrt herkesin farklı inşallah sizinki böyle olmaz.
              ilk hamileliğimde böyle bisey yaşamadım cok güzel gecmişti şuan hamilelikten bile bazen zevk alamıyorum öyle bi durumdayım.

Bsrabzkrt kalın kazak hırkaları kaldırıp tişörte dönmek ağırlık basıyor artık not hamile değilim ama yaza olabilirim 2 yaşında olacak bir kızım daha var .🤣