Bsrabzkrt sevaldqn1 amaann üzülme senin vücudun mucizevi birşey başarmış bir insan getirddun dünyaya her halimizle güzeliz 😆🤭🤗😊
VildanTutak Bu yaz kesinlikle çocukları anneme bırakıp eşimle tatile gitmeyi düşünüyorum! 😍 Geçen sene hamileydim, tatil hayal gibiydi ama bu sene deniz, güneş, bol bol dinlenme planım var. 🏖️ Tabii çocukları da çok özlerim ama biraz kafa dinlemek de lazım. 😅
annesim220508 Bsrabzkrt Bende Haziranda doğurucam galiba 😂 yazı evde pişerek geçiricem 😂 ama artık doğsun yeter hamilelik 😂
Bsrabzkrt annesim220508 tam yazın ortasında bende ilk kızımı Haziran 13 de doğurmuştur klimanin altında oturduk asla klima carpmiyo beşiğin üzerine muslin beziyle komple kapat ohh serin serin uyusun sende direk karşısına gecme klimann 👍😊😊
annesim220508 Bsrabzkrt ya benimde 2. Çocuğum kızımda bana hiç bir şey açtırtmadılar cam bile 😂 odayı havalandırıp o şekilde geçiyorduk rezil gibi bir gün sıcaktan çocuğumun ateşi var sandım komşumu çağırdım gel abla ateşi var ne yapayım diye kadın dedi evin sıcak çocuğun ateşi normal şimdi akıllandım bende açarım klimayı 😂
Razismom Bsrabzkrt bu yaz bebeğimle giriş yapacağız 6 aylık oldu, ve yapacağımız ilk şey oğlumuzla kampa gitmek, toprağı doğayı hissetmesini istiyorum 🥰
Meri3535 Yazın sonuna doğru doğurucam yani ağustos da benim için hiç iç açıcı değil. Bir İzmirli olarak İstanbul’da yaşıyorum eşim buradaki çevre denizlere götürür ama ben giremem hiç hoş değil hamileyken hele hiç girmem enfeksiyon olamayacağım. Belki kurban bayramında falan ailemin yanına gidebilirsem biraz denize falan girerim. Ama İstanbul şartlarında klima karşısında geçiririm hamileliği ki bende bi yaz kızıyım en sevdiğim zamanlardır benim için çok zor olacak evde oturmak 🥹🥹
Bsrabzkrt Meri3535 oo kaç haftalıksin bende Ağustos sonu dogum yapicam bu yazı full hamile geciricez bende Gaziantepdeyiz yanariz valla Allhtan evim cok senin bu arada ben 16+1 haftalıgım 😊😊☺️
Meri3535 Bsrabzkrt benim ağustos başı 19 haftalığım 😇 harbiden kötü oldu dayanabildiğim kadar çıkmaya çalışacağım artık 😅
Duruu3 Bsrabzkrt evet ya hiç sorma ama şükür hamileigim yaza denk gelmedi Nisan’da doğum elhamdülillah 🤣🥹🤲🏻
SeldaKorkmaz Bsrabzkrt balkonda güzel havada oturup çay kahve içmeyi özlemişim ya Bi kac akşamdır oturuyorum çok güzel hava