Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 dene kuşum bana da atabilirsin istediğin zaman hatta size örneğini atiyim
ermelek1 Nurellaaaaaaa1212 yaa her şey iyi hoşta sakın profili değiştirme bak değiştirirsen yabancılarım böyle çok güzel 😅😅😅😅
Nurellaaaaaaa1212 ermelek1 hahaha asla benim hep modum o fotoğraftaki gibi gün içi gün dışı hepppp tanıyan ordan tanıyor kdkdkdk
EsoMom_ Arzu1954 koyuluga takılma yarın değerlendir mutlaka catlayabilir yumurtan catlayınca silikleşiyor 24 saatin oluyor yarın mutlaka degerlendir
Bekobeko5693 Nurellaaaaaaa1212 https://mutluresim.com/image/IMG-7918.1fU0TE sizce burada var mı yardımcı olur musunuz?
Bekobeko5693 Geçen ay kimyasal gebelik yasadım ve çok üzüldüm bu ay yumurtalama oldu mu anlayamıyorum fotograf eklemek istedim testlerimin ama ekleyemedim lütfen yardım eder misiniz
Bekobeko5693 EsoMom_ Çok tesekkur ederım esrammcu. Uygulama yumurtlama gününü bugün gösteriyor ama olmadı gibi bu testlere göre sizce olmus mu
Bekobeko5693 Çok tesekkur ederım esrammcu. Uygulama yumurtlama gününü bugün gösteriyor ama olmadı gibi bu testlere göre sizce olmus mu