Arzu1954 ermelek1 regln 9. Günüde biraz koyulaştı silikleşti sonra bugün bu şekilde oldu o yüzden aklım karıştı tam pik olmuyor mu
Arzu1954 EsoMom_ bence oldu hafif akıntalırım ve inceden sızıntılar var karnımda ama dün gece değerlendirmiştik eşim uyuyor bugün değerlendiremeyiz yarına kaldı artık kısmet
ermelek1 Arzu1954 hepsini toplu atar mısın çekip bi benimde bi geldi bi gitti dün böyle oldu seninki gibi bugün daha da koyulaştı pik oldu
EsoMom_ Arzu1954 koyuluga takılma yarın değerlendir mutlaka catlayabilir yumurtan catlayınca silikleşiyor 24 saatin oluyor yarın mutlaka degerlendir
Arzu1954 ermelek1 evet geçen ayda tam regl günümde yumurtlama olmuştu hastaneye gittiğimde hatta geç adet gördüm
ermelek1 Arzu1954 @Nurellaaaaaaa1212 buraya da destek verelim mi 😅🥲❤️🎀 senin şansın hepimize vursun 😅
Nurellaaaaaaa1212 Arzu1954 kuzum pike yakın yarın büyük ihtimal iki çizgi de aynı koyulukta olur 2 gün pik kalabilir pikleri muhakkak değerlendir. Pikten sonra silikleşir çatladı demektir o günü de değerlendir 💕
ermelek1 Arzu1954 yarın daha koyu olur gibime geliyor strip testler daha hassasmış aklında bulunsun kasetlere göre daha net gösteriyor ama bir arkadaş var onu etiketleyeyim o baksın o iyi anlıyor bu testlerden
Arzu1954 ermelek1 ay inşallah bakalım ne olur ne olmaz gün aşırı ilişki yaşıyoruz regldan sonra birde bu ay sıkı bir diyete girdim ramazanın başından beri 5 kilo verdim hergun meryem süresi okuyorum birde rüyamda gördüm o yüzden bu ay çok umutluyum
Nurellaaaaaaa1212 ermelek1 Arzu1954 bu arada kızlar ben çatlamadan sonra teste devam ettim bi kaç gün silik oldu ve sonra koyulaşmaya basladı. Doktoruma attım yine mi yumurtluyorum diye hayır hamilesin dedi bata 8-9 gün vardı. Teste devam edin derim ben. O kadar emindim ki hamile olduğuma sonuca hiç şaşırmadım 💕