Naksiye58 merhaba hangi doktora gittiniz acaba
Bebeğin eşinin aşağıda olması
Naksiye58 teşekkür ederim canım ister istemez korktum çünkü kasılmalarım çok oluyor yürüsem hareket etsem sonra belime atıyor bundan kaynaklı demek banada plesanta korpus İnferior dendi araştırdığım kadarıyla rahmime çok yakınmış ondan ölçüm yazmıyor raporumda Rabbim sanada şifa versin sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah🤲 🌸
Melissayda inşallah canım 🤲💕
ikranurayaz_mom evet canım 2 yıl once de sezaryen oldugum ıcın 2. De sezaryen olacak bu sebepten , senın dedıgın gıbı benım de ilişki sonrası agrı oluyordu bu durum duzelene kadar ara vermıstım ne olur ne olmaz dıye, bir de doktor normal agrı dısında ilişki sonrası agrı oluyorsa spermlerın ıcerde yasamasıyla alakalı kasılmaya benzer agrı yapması normaldır dedı . Tanı olarak kagıtta yazıp yazmadığını hatırlamıyorum doguma 2 hafta var oyuzden bırcok kagıdı ya attım ya kaldırdım suan ıcın bılmıyorum ama basta doktorum sözlü olarak asagıda dıye soylemıstı canım sorun degıl bıldıgım bır sey varsa tabıı kı cevaplarım helal olsun ne demek🥰 bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alalım inşallah🌸
ikranurayaz_mom benim ilk bebeğimde öyleydi kanamam olmuştu erken doğdu ama bişi olmadı şükür büyüdü şimdi
ikranurayaz_mom bende aynı durumdayım canım doktora gittin mi ne dedi ? Allah yardımcımız olsun inşallah
Duru_03 gittim canım eşi rahmine çok yakın dedi oda riskli gebeliğe yönlendirdi perinatolog karar verecek dedi eğer yukarı çıkmaz derse ordan devam ediceksin bi sorun yok derse buraya gelmeye devam edersin dedi
2019taha evet böyle riskleri oluyormuş benimde 2 kere kanamam oldu rahimle ilgili dendi detaylıda çıktı riskli gebeliğe yönlendirdi doktorum
Tugba2794 çok teşekkür ederim canım işte bugün gittim riskli gebeliğe yönlendirdi onlar karar verecek dedi 😓
ikranurayaz_mom korkma bişi olmaz inşallah ilişki yasak bize kendini yorma ağır kaldırma 8. Aya kadar idare et
ikranurayaz_mom 1 ay içinde geri duzelsi aşkım korkma bana da aynısını demişti her an düşük yapabilirsin çokk aşagıda surekli yat dinlen ve ilişki vs asla olmasın
- Düzenlendi
2019taha anladım canım inşallah sıkıntı olmaz olursada zaten perinatologa gitmem gerekirmiş devamlı
sevaldqn1 inşallah düzelir canım ama çok yakın dedi ölçülmeyecek kadar şimdi perinatologa gitmem gerek tekrar
ikranurayaz_mom bakkk diyorum ya aynısını dedi sakın korkma agır işlerden tamamen kaçın rahat tut kendini sürekli
ikranurayaz_mom Bende 23 haftalık hamileyken bu durumdaydım doktorum plasenta aşağıda dedi 29.haftada yükselmişti sorun yok dedi şuan 33.haftadayız çok şükür iyiyiz az kaldı doğuma sıkıntı yapmayın düzeliyor kötü bir şey değil ☺️ 🙏
sevaldqn1 tamam canım teşekkür ederim😘💕
AselM perinatologa mı gidip geldiniz devamlı peki kontrol için inşallah düzelir teşekkür ederim 🌸
ikranurayaz_mom insallah sorunsuz ılerler canım kendını yorma evde genelde yat bebıs bıraz daha buyusun risk oranın azalır 🌸
Tugba2794 inşallah canım çok sağol💕🌸
ikranurayaz_mom yok gitmedim doktorumun gözetiminde devam ettim