AselM GirlandBoy_Mom Bende 23 haftalık hamileyken bu durumdaydım doktorum plasenta aşağıda dedi 29.haftada yükselmişti sorun yok dedi şuan 33.haftadayız çok şükür iyiyiz az kaldı doğuma sıkıntı yapmayın düzeliyor kötü bir şey değil ☺️ 🙏
GirlandBoy_Mom AselM perinatologa mı gidip geldiniz devamlı peki kontrol için inşallah düzelir teşekkür ederim 🌸
Tugba2794 GirlandBoy_Mom insallah sorunsuz ılerler canım kendını yorma evde genelde yat bebıs bıraz daha buyusun risk oranın azalır 🌸
aycinelizsmom Kuzum süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama, eltimin gelininin de böyle şu an. 2 normal doğumu var bunu mecbur sezaryen demiş doktoru
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom benim daha belli değil canım doktor gebeliğin riskli dedi perinatoloğa yönlendirdi o karar verecek dedi yukarı çıkar derse buraya gelmeye devam et eğer riskliyse zaten perinatologdan devam edersin sezeryan olacak dedi
Esma006 GirlandBoy_Mom halamın doktoru demişti ama öyle kontrol altına almadılar 42 yaşında hamile kaldı ondan olabilir
GirlandBoy_Mom Esma006 anladım canım beni m doktorum perinatoloğa yönlendirdi o karar verecek dedi riskli mi değil mi diye
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom ikiniz de sağlıklı olun da doğum şekli önemsiz 🫶🏻 sağlıkla kucağına al inşallah 🫶🏻🫶🏻
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom öyle canım işte beni tek korkutan riskleri var dedi doktor erken doğum vs onun dışında sağlıklı olsunda bebeğim gerisi önemli değil dediğin gibi💓