humeyraa_ Asli54 Galiba uğraşmayı bıraktığımda gelecek 😁 Sağlıkla gelsin de çok da bekletmesin tabi😁😁
humeyraa_ mihraninannesi55 Her gören düştü diyor ama ben neye göre dediklerini hiç anlamadım sanırım karnımın sivri olan kısmı biraz daha yayıldı ya da aşağı indi dedikleri bu olsa gerek🤷🏻♀️☺️☺️
highlighter1010 humeyraa_ haftaya çalışabilir raporum bitiyor 4 gözle bekliyorum 37 olmayı çok yorgunum 🙂
humeyraa_ highlighter1010 Bir haftadır evdeyim gerçekten dinlendim ama bazen evde bile hiçbir şey yapmadan yorgun hissediyorum, kendime tahammülüm bile kalmıyor bazen🥹🥹
Hmdylvc humeyraa_ 2 haftada 1 giriyorum. Şuana kadar yolunda dedi. Bu durumda son bı kaç gündür oluyo. Haftaya salı gidicem yine doktora, bakalım ne dicek. Sanki ansızın gelivercekmis gibi hep tedirginim. Bı de sert tepkileri yok artık.. önceden çok net hissederdim teknelerini. Şimdi anca kimildamalari oluyo ara ara 🙈🙈
humeyraa_ Hmdylvc Hmdylvc 37 oldupunda her hafta çağırmaya başlıyor alan kalmadığı içinde hareketlerini eskisi gibi hissetmezsin ama 2 saatte 10 hareket hissetmen gerekiyor demişti artık son zamanlar olan her şey normal dedi😁 su gelmesi, kanama, seni evde tutamayacak kadar sancı olursa her an gel dedi bende bunları takip ediyorum bakalım🥹🥹
Hmdylvc humeyraa_ o hareketleri takip et demeleri insanı paranoyak yapiyo işte, çok az kalmış sizin. Hayırlısıyla, sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim. 🤗🤗🥰
melektb humeyraa_ son 4 😀 gelen giden yok agrım var nst de yok hersey var açıklık yok kanalda değil bebek ohooooo… 😀 Oda haklı bu dünyaya gelip napacak içeri de daha rahat.. Zaman durdu sanki şikayetler arttıkça da iyice yavaşladı..
humeyraa_ melektb Ayy o kadar iyi anlıyorum ki bence sancı var diyip nst de sancı olmaması bir miktar üzüyor, çatı muayenesi yaparken açıklık bakmıştı yoktu onun dışında tekrar bakmadı, gelse de sevsek artık hem bi de rahatlayalım şu ağrılardan sızılardan😁😁