mihraninannesi55 humeyraa_ son 7 🥹🥹 Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı girip duruyor Buna dayanamıyorum şiddetli agrıda ne yaparım hiç bilmiyorum🥹🥹
humeyraa_ mihraninannesi55 Arada bende de oluyor acaba doğuruyor muyum diye ikinci gelir mi diye tetikte bekliyorum hem çok stresli hem çok heyecanlı😍
crazyymom humeyraa_ oğlum 38+2 de gelmişti Buda o civarlarda gelir dedik ama hiç tık yok hem heyecanlı hem stresliyim🤦♀️
humeyraa_ crazyymom Benim henüz ilk gebeliğim ne zaman gelir, başıma neler gelecek hiç bilmiyorum tek yaptığım şey beklemek🥹
DENIZ_55 humeyraa_ bizde 35+1 haftaligiz bende kızımı bekliyorum son 34 gün kaldı ama bayramdan önce doğum planlıyoruz nasipse inşallah 😊sezeryan olacağım için haftaya daha net belli olur günü
Asli54 humeyraa_ 25 martta inşaAllah ben kavuşacagım muhtemelen sizinde az kalmıştır normal olucak sanırım biraz yürüyüş merdiven cıkmak squat yapmak ördek yürüyüşü olayı hızlandır
humeyraa_ Asli54 Bütün tuşlara basmış durumdayım😁 Yürüyüş, pilates topu, hurma, ananas, merdiven ne zaman gelecek bizde bekliyoruz🥹🥹
humeyraa_ mihraninannesi55 Görenler bir haftayı bulmaz diyor ama bir de bana sorun ☺️ İnşallah çabucak sağlıkla kucaklayalım ❤️