humeyraa_ Nesonunbeybi doğum pozisyonunda diyor sadece kanalda falan demedi kanal da mı değil mi onu da bilmiyorum😁
humeyraa_ melektb Ayy o kadar iyi anlıyorum ki bence sancı var diyip nst de sancı olmaması bir miktar üzüyor, çatı muayenesi yaparken açıklık bakmıştı yoktu onun dışında tekrar bakmadı, gelse de sevsek artık hem bi de rahatlayalım şu ağrılardan sızılardan😁😁
busraanneoluyor humeyraa_ 38+4 deyiz 4.gun kaldı pazartesi sezeryanim var.deblettr çok heyecanlı ve korku doluyum 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻dua.edelimmbirbirmize.annelerim💜💜
humeyraa_ Dilekceren Sezeryan için öyle diyorlar tam bilgim yok benimde ama önemli olan sağlıcakla ve kolaylıkla kucağımıza almak🥹🥰🥰
Hmdylvc humeyraa_ o hareketleri takip et demeleri insanı paranoyak yapiyo işte, çok az kalmış sizin. Hayırlısıyla, sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim. 🤗🤗🥰
babyUras_ humeyraa_ ben hiç sanmıyorum ilk oğlumu 42de suniyle doğum yaptım bundada suni gözüküyo gibi 😅
humeyraa_ cauuv1 O zamanlar ne zaman geçecek zaman diyoruz, Sonlara doğru ne zaman doğuracağım derken geçiyor ama her şekli ayrı heyecan😍😍