CansuP- Transferimin 8. Günü adet döngüm gecikti ilaçlardan diye tahmin ediyorum ve inanılmaz bel ağrım var test yapmayada korkuyorum erken ve negatifi görücem diye bu durumu yaşayan var mı ?
AlyaO CansuP- progesteron hormonu vücudu hamile gibi gösteriyor eğer gebelik yoksa bile o yüzden reglin gecikir. Evet ben ne düzgün pozitif ne düzgün negatif görebildim o yüzden eğer moral bozmayacaksan yaptır istersen ama güvenilir marka al tek seferde yaptır canım.
mucizem4423 CansuP- idrarda yapma kan ver o zaman ben 7. Günü nerdeyse idrarda negatif gibiydi erken gebelik testi olmasına rağmen direk kan ver daha doğru sonuç olur
CansuP- AlyaO valla canım moralim bozulacak diye korkuyorum o yüzden kan testi yaptırıcam direk zaten salı günü test günüm
mucizem4423 atlasasya valla yoksa sor istersen ekstra 2 bin anestezi ücreti verdik ve transfere aç gidiyorsun gerilmemek rahat olmak işlem sırasında önemli
mucizem4423 atlasasya o rahim filmine hiç acımıyor diyenleri anlamıyorum gerçekten helal olsun ben ölüyorum sandım onlara inandım normal yaptırdım kesinlikle çekilecek işkence değil mahvolmuştum
CansuP- mucizem4423 ben geçen transferde dupastan kullanırken kanamam geldi ve adet olmaya başlamıştım bende iğne falan kullanıyorum ya ondan olmamışımdır diyorum
AlyaO CansuP- benim kahverengi akıntım oldu o yüzden bugün yaptırdım normalde çarşamba test günüm ve pozitifi gördüm hayırlısıyla sen de görürsün kuzum inşallah
Smiles AlyaO merhabaaaa 19 Mart transfer oldum bekliyorum bugün 4.gun transfer gününü saymıyorum 7.gunde bi test yapcam bakalım siz ne yaptınız oldu mu transfer ?
AlyaO Smiles ben 14 martta oldum ve bugün kahverengi akıntımla kan vermek zorunda kaldım erkenden. Ama çok şükür ki pozitif çıktı sonucum yerleşme kanamasıymış ❤️
CansuP- AlyaO amin canım inşallah 2. Denemem olduğu için biraz daha sitresli ve olumsuz düşünüyorum fakat olumluda olsun istiyorum farklı duygular
Smiles AlyaO kaçındı günde yaptırmış oldun testi beta kaç çıktı benımki tam bayrama geliyo test günüm dr bayram sonrasını bekle dedi ama bekleyemeyecegım 🙈🙈🙈
Smiles AlyaO yaaa bende çok merak ediyorum ama erken kan vermek istemiyorum 🙈 bakalım az daha bekleyecegım