mucizem4423 Mehtapod ay benim transferim 2. Gününden beri midem yanıyor arkadaşlarım dalga geçiyor ama ben anlıyordum ilaçları transfer hazırlığında da kullanıyordum ama bu çok kötü oldu artık
mucizem4423 Mehtapod kesinlikle benim de öyle nexium yazdı doktorum dün içtim rahatladım bugün içmedim daha
AlyaO Mehtapod progestan fitil artığı normal yumurta beyazı akıntısı gibi olmaz. Kireç beyazı gibi oluyor canım onu bilirsin.
Mehtapod mucizem4423 bende kontrole gidince ilaç yaz diyeyim bir de ben çok merak ediyorum ultrasonla ne zaman muayene olur
tazecikannee Mehtapod hayır canım ilk öğrediğimde öyleydi sonra yükselmedi hcg o yüzden erken yapmamak daha iyi insan sonra üzülüyor
Mehtapod Kızlar merhaba tekrar ben bugün erken gebelik testi yaotim ucuz olanlardan elli liralıklar var ya onlardan silik de olsa çizgi çıktı cumartesi kan verince netleşecek hersey size de haber vermek istedim
atlasasya Transfer günüm belirlendi çok heyecanlıyım kızlar 25 Mart transfer.. can acıtıyor mu ultrasonla takip ediliyır diye biliyorum göremeyen var mı ? olanlar bi tavsiye fikir verirseniz çok sevinirim 🥰🙏🏻 İnşallah hepimize hayırlı sonuçlar nasip olsun 🫶🏻
mucizem4423 atlasasya canım ben alttan muayenede bile çok kötü olduğum için Anestezili transfer oldum ama işlem sonrası vajen girişim acıyordu ben biraz hassasım sen bana bakma :) millet hiç bi şey anlamıyor hatta bebeğini içine koyarken izliyorsun bence çok gğzel bi şey
atlasasya mucizem4423 yaa anestezili olabildiğini bilmiyordum bende hassasım çok mesela rahim filminde hep çok basit acımıyor diyorlar ben ilkinde çığlıklar attım sonrasında hep anestezili yaptırdım valla seçenek varsa anestezili isterim. Bilemedim görmekte istiyorum ♥️benim merkezde anestezisiz demişlerdi 😕
mucizem4423 atlasasya valla yoksa sor istersen ekstra 2 bin anestezi ücreti verdik ve transfere aç gidiyorsun gerilmemek rahat olmak işlem sırasında önemli
mucizem4423 atlasasya o rahim filmine hiç acımıyor diyenleri anlamıyorum gerçekten helal olsun ben ölüyorum sandım onlara inandım normal yaptırdım kesinlikle çekilecek işkence değil mahvolmuştum