Smiles AlyaO yaaa bende çok merak ediyorum ama erken kan vermek istemiyorum 🙈 bakalım az daha bekleyecegım
Smiles AlyaO denedim cnm kaset test negatifti artimed erken gebelik silik çıktı ama ona da yalancı çıkarıyor o test diyolar bekleyip 3 gün sonra kan vercem artık
AlyaO Smiles aha kaset test için erken kuzum çıkmaz ki. Bende de kaset test çıkmıyor şimdiye kadar ama kanda 160
Ztkn2 Merhabalar Nisan 2 transferimiz var hayırlısıyla bekliyoruz bakalım Allahım bu gecenin hürmetine kucaklarımızı doldursun 😍
Pinkmartini Kızlar ben dün transferimi oldum. Allah hepimizin tedavisinin olunlu sonuçlanmasını nasip etsin . Dünden beri yatıyorum yatmaktan belim ağrıdı. Bir de sigara içememek mahvediyor beni 😂
AlyaO Pinkmartini umarım pozitif sonuçlar alırsın kuzum 🥰 sürekli yatma bana arada hafif yürü demişti doktorum 😊
Asill01 Pinkmartini olarak bnde sigara kullanıorm doktorum kesersen sigara ve kahve isteği transferi olumsuz etkilior istemsizce stres yapıyor vücut oyuzdn kahve günde iki tane iç sigarada mümkün olduğu kadar azalt bir anda bırakma dedi
Pinkmartini AlyaO amin canımcım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlansın inşallah. aşırı ağrı var kasıklarımda progestan iğneden dolayı sanırım senin test günün ne zaman
Pinkmartini Asill01 bana doktor bu konu hakkında hiçbir şey demedi sadece %2 gebelik ihtimalini düşürür sana bırakıyorum dedi. Bende 4 taneyi güne bölüyorum bir iki kere çekip bırakıyorum
AlyaO Pinkmartini ben testimi verdim canım. Kese görmeyi bekliyorum hayırlısıyla 🥰 evet aynı şey bende de oluyordu bebeğin tutunuyor sana ❤️
Ztkn2 AlyaO o kadar sevindim ki sanki kendimi olmuş gibi inanın😍 hayırlı uğurlu olsun darısı da bize olsunnnn bizde pozitif haberi alalım inşallah
Ztkn2 kızlarrrrrr yarın saat 11:30 da transfere giriyorum hamile arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım lütfen beni dualarınıza katar mısınız negatif sonuç almaktan çok korkuyorum 🥹