mucizem4423 AlyaO canım seni görüyordum buralarda inşallah güzel haberler alırız ben de 8 martta transfer oldum beklemedeyim dualarda buluşalım 🥰🤲🏻
AlyaO moonlight41 bu normal bir süreç herkeste oluyor rahmi kalınlaştırıyorlar ki bebekleri tutunsun canım
AlyaO S-nur1 ay ben de kullanıyorum kan sulandırıcı ve progestan çok ağrı yapıyor bende sizde de yapıyor mu
AlyaO atlasasya nar suyu iç çok ile yarıyor. Bende bir kere kalınlaşmadığı için iptal olmuştu ikincisinde içtim işe yaradı doktorum önermişti
atlasasya AlyaO ayy çok teşekkür ederim bugün kontrolüm vardı 6mm ulaşmış biraz daha devam edeceğim inşallah hayırlısıyla transfer günü verilsin çok heyecanlı 🙏🏻🌸
Yektek22 S-nur1 siz benim tüplerle ilgili posta yorum atmıstiniz. Sizinde tek tüp kapalıydı dimi? O kapalı tüpe herhangi bir işlem yapıldı mı kapalıyken trasnfer oldunuz dimi
tazecikannee AlyaO ben oldum canım 5 martta transfer oldum çok şükür 2 gün önce hamiş olduğumu öğrendim pazartesi kontrolüm var hayırlısı
AlyaO tazecikannee çok sevindim canım darısı başımıza artık Rabbim tez vakitte kavuştursun bizleri de o günlere 🥰
Melisal S-nur1 ilk denemenizde kimyasal olduğunu ne zaman anladılar beta yükseldi sonra kese mi gözükmedi
Seyda5- Yektek22 ilaçlı mı derken adetin 2. Günü gittim gonalf verdi yumurta toplandı çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat önce yumurta toplanmadan sonra bir sürü ilaç iğne verdi 5. Günü de transfer oldum
mucizem4423 tazecikannee ayyy çok yeni erken kan vermeyelim o zaman belli olmayabilirmiş bak az daha tutayım kendimi kdkdkddk