mucizem4423 tazecikannee ayyy çok yeni erken kan vermeyelim o zaman belli olmayabilirmiş bak az daha tutayım kendimi kdkdkddk
mucizem4423 tazecikannee ben de dayanamadım idrarda baktım evde net bir tek çizgi çıktı ama 5. Gün idrarda görünmez zaten ara bi saat oluk oluk su içiyorum moralimi bozmadım
tazecikannee mucizem4423 5 gün bende yaptım çıkmadı ama 6 gün çok silik çıktı 7 8 günler garanti çıkar
atlasasya AlyaO ayy çok teşekkür ederim bugün kontrolüm vardı 6mm ulaşmış biraz daha devam edeceğim inşallah hayırlısıyla transfer günü verilsin çok heyecanlı 🙏🏻🌸
Asill01 Merhaba kızlar bnm ilk transfer negatif oldu pazartesi günü histereskopi yapılacak rahim içine çizik atılacak nisan ayında transfer olcak ama histereskopi yaptırıp transferi pozitif olan warmı aranızda
AlyaO Asill01 merhaba canım. Hşstereskopi tutunma şansını çok yükseltiyor. Çizik atıldığı zaman da embriyo oraya tutunmaya daha çok çalışıyor bir nevi yardım ediyor embriyoya o çizik o yüzden rahat ol senin için daha iyi bir işlem tutması için
mucizem4423 Asill01 bende şekil bozukluğu vardı o yüzden histeroskopi oldum geçen ay bu ay da transfer oldum şu an sonuç bekliyorum belirtilerim var gibi Allah ın izniyle pozitifi görürüm dua edin kızlar 💖
Asill01 AlyaO inşallah canm bnm rahimde sorun yok ama 3.düşük eşimin ailesinde düşük genleri war diye şansımızı arttırmak için yapılacak biraz stresliyim ilk kez böle şeyler yaşıyorm çevremde de yok hiç allahım nasibimizi tez zamanda bizlere göndersin inşallah
Asill01 mucizem4423 bnmde yrın saat 3te histereskopi nisandada transfer inşallah pozitif sonuc alırsın inşallah histereskopi sonrası genelde pozitif oluyormuş gebelik şansı artıyor diye yapılacak banada
mucizem4423 Asill01 maalesef benim de öyleydi neye uğradığımızı şaşırdık biz embriyo glue da yaptırdık yani inşallah tuttuysa her tuşa bastık
Asill01 mucizem4423 embriyo glue önermior doktorlar farklı doktorlada görüştüm oda aynı şeyi dedi gereksiz işlem ekstra para tuzagı denildi bnd istedim embriyo glue ama önermiorz dediler inşallah sizde pozitif haber alırsınz