Ztkn2 S-nur1 kalitesi neydi embriyoların ? Ve çift transfer mi oldunuz acaba bizimki çift olacak Allah’ın izniyle
S-nur1 Ztkn2 Benim ilk denemem çift son kaliteydi ikisi de ama kimyasal olmuştu bu denememde de son kalite tek embriyo konulmuştu elhamdülillah tuttu
Ztkn2 moonlight41 yumurta sayısı fazla olunca yumurta toplandıktan sonra en az 2 aylık bir bekleme sürecine giriyorsunuz
moonlight41 Ztkn2 yaa öylemi bende pgtli yaptiricam sanırım yurtdışına gidiyor pek konu hakkında bilgim yok o yüzden rahim dinlendiricem
S-nur1 Ztkn2 Estrofem progestan fitil progestan iğne ecopirin kan sulandırıcı iğne bunları kullanmıştım devam da edıyorum
AlyaO S-nur1 ay ben de kullanıyorum kan sulandırıcı ve progestan çok ağrı yapıyor bende sizde de yapıyor mu
Melisal S-nur1 ilk denemenizde kimyasal olduğunu ne zaman anladılar beta yükseldi sonra kese mi gözükmedi
Pinkmartini moonlight41 transfer öncesi rahim duvarının kalınlaşması için bazı ilaçlar kullanılıyor. Suan o ilaçları kullanıyorum rahimin hazır olması için nasip olursa adetin 17. Günü tramsfer gibi gözüküyor
atlasasya Pinkmartini Merhaba, bende şuan rahim duvarı için estrafem kullanıyorum. Kalınlaşma durumuna göre rahim hazırlığına başlayacak gün verecekler 🙏🏻 inşallah Nisanda.
AlyaO atlasasya nar suyu iç çok ile yarıyor. Bende bir kere kalınlaşmadığı için iptal olmuştu ikincisinde içtim işe yaradı doktorum önermişti
AlyaO Pinkmartini ya inşallah hayırlısıyla transferini olursun da burda güzel şeyler paylaşırız hep birlikte 🥰