Iraz Zeynep1401 benimde Nisan sonu Mayıs bası 20 kg aldım fakat bebeğimin bugün 1 hafta geride olduğunu öğrendim 31 haftalık olması gerekirken 30 haftalık çıktı çok üzgünüm
Zeynep1401 Iraz umarım inşallah bi an önce kendi haftasına uyumlu olur sağlıkla gelir🙏 canınızı sıkmayın kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin inşallah düzelir 🙏 kilosu ve boyu kac acaba suanda
Kader_44 Iraz bu önde geride olayını anlamıyorum neye göre haftasından önde yada arkada gidiyor benim de haftasına göre bir hafta önde gidiyor sebebini anlayamadım
Iraz Smbemdy benimde en geç 1-2 Mayıs dedi 1 i resmi tatil diye mi almadılar ben 1 i olsun isterdim bebeğinizin kilosu nedir
Smbemdy Iraz biz 2 sini tercih ettik hem cuma gunune denk geliyor diye hem esimin 7 takvim gunu izni olucak ona gore ayarladik. 1 mayis zaten tatil. Kilosu gecen cumartesi 30 haftalikken 1640kg dedi.
Iraz Zeynep1401 kilo söylemedi canım dv hastanesi boy da söylemedi sadece 30 hafta ile uyumlu dedi sanırım dvlet kilo boy söylemiyor
Zeynep1401 Iraz aslında söylemesi gerekiyor neden söylemiyor ki acaba çünkü her kontrolde ölçümleri yapiyorsa kilo boy hepsi çıkıyor ortaya
Whit3 1Anneadayiiii ben hiç kafaya takmıyorum kilo bu alınır da verilirde yeterki bebişler iyi olsun 😂
Gulsahs 61 günümüz kaldı gün geçtikte korku heyecan karışık duygular yaşıyorum sanırım bebiş gayet iyi durumda herşey güzel gidiyor çok şükür 🫠
1Anneadayiiii Whit3 ben verememekten korkuyorum valla yemeyi çok seviyorum 😂 galiba o yüzden veremicekmişim gibi geliyo 🫣