Zeynep1401 Nisan sonu yada mayıs başı olucak inşallah 58 günümüz kaldı, 11 kilo aldım şükür bebeğimin de durumu güzel gidiyor 🙏😊 günler yaklaştıkça heyecan basıyor 😊
Iraz Zeynep1401 benimde Nisan sonu Mayıs bası 20 kg aldım fakat bebeğimin bugün 1 hafta geride olduğunu öğrendim 31 haftalık olması gerekirken 30 haftalık çıktı çok üzgünüm
Tugcek_ fatosf_22 valla isteyerek olmadı 😂 5. Ay bitene kadar mide bulantısıyla boğuştum şimdi de gebelik şekerim var dikkat ediyorum
-37- Popcap son 63 az kaldı ve kıyafet yıkama utuleme onlara giriştim🥰on kılo aldım ilk bebeğim heyecanla bekliyoruz
Smbemdy Popcap 2 mayis dogum tarihimizi aldik. 1 kilo aldim. Hazirliklarimiz hala tamam degil. Agrilar basladi cok zorluyor artik.
Iraz Smbemdy benimde en geç 1-2 Mayıs dedi 1 i resmi tatil diye mi almadılar ben 1 i olsun isterdim bebeğinizin kilosu nedir
gecegunduz Popcap 67 gün 🤒hiç almadım kg başından bu yana 10 kg verdim bu aralar iştahım açıldı son 3 aydır ama gebelik şekeri çıktı yiyemiyorum 🤕🤕
danla2711 Popcap son 73 gün +8 kilo tahminen mayıs ortası gibi olacak doğum şuanlık normal doğum olarak ilerliyoruz☺️