Nurellaaaaaaa1212 Tutuuu bende 5+5de gidicem kese görürüm büyük ihtimal bi sonraki hafta bebeyi görürüm. Ben riskli gebelikteyim kuzum erken gitmem lazım aslında bi kaybım olduğu için ama strese girmemek için bekliyorum
Tutuuu Nurellaaaaaaa1212 canim hiç stress yapma benimde gebelik riskli, ikinci hamilelik benim ilki 8+5de düştü sebebsiz kısmet hiçç stress yapma olacağına varır❤️
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 galiba direk cinsiyet için bekliyorsun sen ahshhsjs Bende 2dış gebelik yaşadım direk hamile moda girdim daha 5 haftalığız ahshjajakkwjskös bızler ıcın ne kadar erken o kadar iyi benim 200dü beta hcg progesteron ve kan sulandırıcı iğneye başlattı kese filan beklemeden
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 gitsen kese görülür zaten ben 200dü 28şubatta ( reglime daha 4gün vardı) -4 Mart kan verdim sırf heyecandan 1000 cıktı 6mart kese göründüü
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr ya sus kız kskdld kafamı karıstırma beya 😂 belki bebeyide görürüm diye bekliyom işte hesabıma göre betam 6000 oluyo kdkdkd
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 tamam sen bence bize ultrason görüntüsü yerine vesikalığını gösterrirsin direk ajshshshshjsns
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr sünnetlik fotosunu kdldpdlrrl ya bak erken giderim başının etini yerim ha göremedim diye doflfş
Nurellaaaaaaa1212 Tutuuu aynen öyle bitanem yok stres yapmıyorum rabbime emanetiz bakalım mübarek ayda geldi sıpalar 😂
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 ya ben çok heyecanlıyım napcam kafamda ya yükselmediyse değer ya düştüyse diyorum offf aglıcam akşama test vercem 😟😟😟
BlcSongullllllllll Kalbimde o korku bende de var biliyor musun 8 bin olan değerim acaba düşer mi diye endişeleniyorum duruyorum sabah tekrar kan vereceğim yarına da anca sonuç öğrenirim inşallah sonuçlar içimi ferahlatır düşünmek kalbimi daralıyor çünkü
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 ajdhaha ben asla dayanamam doktora gün saydım sjdhhaja sana helalkeeee 🤩💃😂😂
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 kafamda sürekli olumsuzluk geçiyor nefret ediyprum kendimden ya bu şekilde