Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 kan için sağlık ocağı , özele gidicen sonra 10kere girmemek için 10günde bir olan kontrol ü de değerlendirceksin miss hem kese hem kalp bence hallolur ahdhsj
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 öf kendi heyecanım yetmiyormuş gibi bi de seninki eklendi akdjksla zaten bugun kafam kalkmıyo
BlcSongullllllllll Nurellaaaaaaa1212 koyulaşmış kız Allah hayırlı sağlıklı bi evlat kucağına almayı nasip etsin🌸🌸🌺🌺
Sans_seninle cakirbebek ilk bebek 7 aydır evliyim 😌 3 aydır deniyoruz bu ay folik asit kullandım Ovilasyon filan
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 hahah ay napimm valla garanti olsun diyorum en azından böyle kontrol ediyorum 😂
cakirbebek Sans_seninle 3 ay kısa bir süre uzulmeniz ve kafana takmani istemem hayırlısı ile olur inşallah bizde bu ay karar verdik tekrar hamileliğe inşallah kısmet ya. Ana çok kafaya takınca olmiyor
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 çok şükür rabbime haftaya cuma gel keseyi görelim dedi inşallah devam ederböylr
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 aynıyız ya valla ille garanti olduğunu görücem kısa süreliğine bi rahatlıcam sonra yine evham aynıyız