Ceku256 amin teşekkür ederim 🌹🥰 inanın hiç hissetmedim bile. Ki benim kesim fazla.
Pozitif vajinal doğum hikayem 🌹💕
Alp2108ask hangi hastaneydi
kifayat ankara üniversitesi tıp fakültesi cebeci Kampüsü
Alp2108ask teşekkür ederim, gözünüz aydın olsun, bebeğiniz hayırlı evlat olsun 🌷
Alp2108ask ağrınız sancınız gelmeden mi gittiniz hastaneye
Alp2108ask
Ben de orda doğum yapacağım inşallah benim de güzel geçer
Alp2108ask hangi hastanede doğum yaptınız acaba
Alp2108ask çok geçmiş olsun hayırlı olsun 🌸 doğum anı bebek çıkarken kesi ve dikiş zor muydu hissetmemelniz bir şey yapıldı mı
Alp2108ask gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah normal doğum isteyenlerin içine su serptiniz ebelerin yaptığı muayne can acıyor mu peki
Maşallah sağlıkla büyütün
Alp2108ask hayırlı olsun canım . İlk doğum muydu ?
- Düzenlendi
O kadar sancı çektiğinizi söylediğiniz halde neden canın tatlı benzeri yorum yapıyorlar onu anlayamadım. Çatı muayenesi ile ara ölçüm yapılması gerekmez miydi acaba. Bir de 4kg üzeri bir bebeğiniz olduğunu doğru ölçememişler normal şartlarda sezeryana da ihtiyaç duyabilirdiniz. Eşinizi tebrik ederim dinlemeyerek doğrusunu yapmış.
Rukiye-3416 37.haftadan beri düzensiz sancı ve açılmam vardı. Planlı doğum oldu.
Kubra-6619 inşallah içinizi ferah tutun 🥰
Nergisimmm Ankara üniversitesi tıp fakültesi cebeci yerleşkesinde
- Düzenlendi
Sunss teşekkür ederim darısı tüm hamişlere. ben hiç hissetmedim korkulacak bir şey değilmiş 🥰
Ceydaaas1 o an inanın acı hissetmiyorsunuz ben hiç kendimi kasmadım. Belki kasmadığım içinde olabilir. Darısı tüm hamişlere 💘
mmomyskaan teşekkür ederim darısı tüm hamişlere💘
Hilalyrdkl teşekkür ederim evet ilk 💘