Alp2108ask Sunss teşekkür ederim darısı tüm hamişlere. ben hiç hissetmedim korkulacak bir şey değilmiş 🥰
Alp2108ask Ceydaaas1 o an inanın acı hissetmiyorsunuz ben hiç kendimi kasmadım. Belki kasmadığım içinde olabilir. Darısı tüm hamişlere 💘
Alp2108ask Janssue bazı hemşireler maalesef hadsiz. Ara ölçüm yapılmak için verilen saatten önce doğurdum bu kadar hızlı ilerleme beklemiyorlardı. Yanlış ölçüme bizde çok şaşırdık doğumdan önce kaç kez ölçüldü hiç 4 kg üstü gözükmedi çok şükür Allah yüzüme baktı doğurabildim .
Nazo77 Alp2108ask gerçekten devlette böyle insanlara denk gelmek nasip işi ben gelemedim Allah’a havale ediyorum.
Nazo77 Alp2108ask Üzülmeyin❣️ Böyle bir durum yaşamasam hamileler için dua etmezdim hep iyilere denk geldiklerini düşünürdüm nasip işte geçti gitti çok şükür onlar vereceği hesabı düşünsün.
Gulsahs Maşallah çok güzel bir doğum olmuş darısı tüm doğum yapacak kişilerin de başına benim de az kaldı normal doğum istiyorum bu tarz pozitif doğum hikayelerini görünce korkum geçiyor ☺️