Ballisutt27 Rbya Ya evet sürekli aklımda bulunduruyorum ben ne yaparsam yapayım bebek kendi istediğinde gelecek ama doktorum sürekli yürüyüş spor yap hurma ananas ye dediği için baskı hissettim kendimde 😐
Rbya Ballisutt27 Muhakkak etkisi olur tabi ki mesela hurmanın doğumu kolaylaştırma etkisi varmış umarım etkili olur ve sağlıkla bebişlerimiz doğar 🙏🏻🌸🐣
Ballisutt27 Hicrettt ay sizinde çok az kalmış İlk gebelik mi? Büyük ihtimal belirtiler anlık gelişecek bebişlerimiz gününü bekliyor muhtemelen sağlıcakla kavuşalım🤲🏻🥹💕
Ballisutt27 DENIZ_55 çünkü sürekli düşüyoruz bazen bizi uykudan bile alıkoyuyor bu düşünme evresi 🥹 inşallah tüm sürecin güzel geçer canım🌸💕
DENIZ_55 Ballisutt27 Amin inşallah evet bazen uyuyamıyorum bazen aniden uykudan kalkıyorum suan tek girdiğim döngü biyanin biran önce doğurmak biryanim azdaha dursun istiyorum içimde 🥹🥹
esi33 Of benimde pazartesi sabah 7de sezeryanım var bebeğim makat gelişli olduğu için,inanııılmaz korkuyyooruuummm kafamda sesler susmuyor karnına bastırmalar ilk yürüyüş vs vs allahımmm kızlar dua edinnnn asssırı asıırı panik biriyim
Ballisutt27 CerenKaraoglu aynı bende de sancı vs yok ama 2cm açılma var ve nişanım gelmişti geçen hafta ama bana bir belirtisi yok Vaktinde gelecek muhtemelen sağlıcakla kavuşalım🤲🏻🌸
CerenKaraoglu Ballisutt27 dün kontrole gittim benimkinin gelesi yok daha dr tam 40 hafta olunca gel dedi duruma göre bakarız dedi 🙄 nst de sancı 20 den yukarı çıkmayınca açıklık var mı ona da bakmadı 🤷🏻♀️ hakkımızda hayırlısı olsun vakitleri dolduğunda gelecekler elbet sağlıklı olsunlarda ☺️
mihraninannesi55 Ballisutt27 Son 8 gün ama ne su ne nişan hicbir belirti yok sadece karın sertleşmesi kasılması var 🥲🥲 hurma çok yiyoruum ve cinsel ilişki öneriyorlar açilma için
Ballisutt27 mihraninannesi55 evet canım cinsel ilişkiyi doktorum her gittiğimde özellikle söylüyor bende bu hafta açılma artsın diye 2 günde bir yapmaya çalıştık ama son haftalar zor oluyor gerçekten Karın sertleşmesi varsa sancı çıkıyor mu nst de?
Ballisutt27 Tazeanne2525 Ya benimde 2cm açılma var ama sancıya dair en ufak bir şey yok sanırım gününü bekliyor Sizin sancı varsa daha yakındır doğum sağlıcakla kavuşursunuz inşallah 🥹🤲🏻🌸
Ballisutt27 Edanehir bence evde sürekli hareketli olmakta işe yarıyor Benim 2cm açıklık var 2 haftadır ama orada kaldı ilerlemedi sanırım perşembe kontrolüm var öğreneceğim son durumu Hepsi anlık gelişecek muhtemelen canım vakti geldiğinde gelir sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişine🤲🏻💕
Hicrettt Ballisutt27 eveeet ilk gebelik, ve kızımız oluyor, bana herkes dedi ki kızlar erken gelir ama kim demiş bunları çözemedim 😂 insallah sağ Salim gelsinler de bebislerimiz, gün azaldıkça sabır da azalıyor 😍
Ballisutt27 Hicrettt hahaha evet erkeklerde geç gelir diyorlar ama tamamen kişiye bağlı bebeğe bağlı hiç belli olmuyor Amin inşallah canım 🤲🏻💕 bize kalan sabırla beklemek😊
Ballisutt27 DENIZ_55 uyku problemi gerçekten sıkıntı bende geceleri uyuyamıyorum gündüzleri de çok uyuyamıyorum bir an önce doğurmak istiyorum 🤲🏻💕🌸 Sağlıklı ve en kolay şekilde doğumlarımız gerçekleşsin inşallah 🤲🏻💕
mihraninannesi55 Ballisutt27 sancım çıkıyor ama açilmam ilerlemediği için doktorum henuz hastaneye yatış verdirmedi ,Persembe randevum var bakalim o gün belli olur insallah 🥲
Dmlakrbg Ballisutt27 benimde son 10 kaldı. Valla artık nefes almakta zorlanıyorum. Küçük çocuğumda var. Bacaklarımda venöz yetmezlik oldu. Sağ ayağım hep şiş. Hayırlısıyla bi doğurup kurtulsaydım. Sın günler çok yıpratıyor