cnsu77 Ballisutt27 son 15 🌸🌸 ay çok heyecanlı ama ben hasta olduğum için heyecanımı zirvelerde yaşayamıyorum maalesef. 🥹
Gzdeekk Ballisutt27 amiin çok teşekkür ederim 🥹 herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır inşallah ❤️🥰
HndnAkdmn Ballisutt27 Merhaba bnde yarın 38 haftalık oluyorum tam hastanedeki ebem 37. Haftanın başında zeytinyağı ile perine masajı önerdi hergün yap dedi internet araştırmalarıma göre eski kadınlarımız hep bu yolu deneyip normal doğumu da aynı zamanda böyle kolaylaştırırmış 😊
Ballisutt27 HndnAkdmn merhaba canım perine masajını eşine mi yaptırıyorsun? Bende duydum ama yaptırmadım henüz 😐
Dhhdjsksjsnns Ballisutt27 7 gün kaldı 2 haftadır 1 cm açılmam var ama ilerlemiyor sancı falanda yok bekliyoruz heyecanla
Ballisutt27 Dhhdjsksjsnns ay tam olarak aynı durumdayız 37+2 den beridir 2cm açılma var ve nişanımda 37.haftamda gelmeye başladı ama belirti yok henüz Yarın kontrolüm var bakalımm
HndnAkdmn Ballisutt27 Evet eşim yapıyor göbüşün büyüklüğünden benim yapmam imkansız 🤭(bol zeytinyağı kullanman gerekli)
Nilikonunannesi Son 5 ne gelen var ne giden 🥲🫠 yürüyüş pilates hurma ahududu çayı ada çayı bunları deniyorum 39+2 ve 2. Doğum ne zaman gelecek bakalım bekliyorum merakla
keyfimin-kahyasi-misin son 20 ve çok zorlaştı artık Özellikle bişey yapmıyorum hurma yiyorum Haraket etmeye çalışıyorum onun dışında özellikle bişey yapmiyoeum
Rafaelli son 48 gün uygulamaya gore ama kg fazla 3 hafta onde gidiyor bu erken dogjm rıskımıdir anlamıyorum ,32de ters gelişti 33de kafa gelişi dedi dr, bu hafta yine komtrol var 34deyım bakalım hangı pozısyonda
Hatice-sezer0 Ballisutt27 bolca yer sil canım bagdaş kur otur sıcak duş al ve en önemlisi de bebeginle konuş gelmesi gerektigini söyle inan çok faydası oluyor 🤲🏻 sağlıkla gelir inşallah