Ballisutt27 seyma0661 seyma0661 Yaa son 1 gün kalmış kavuşmana🥹🥹 Doğum şekline takılı kalma canım demek ki sezaryen doğum senin için hayırlı olan şekli🌸 Ben her zaman hangisi bebeğim ve benim için hayırlı olacaksa o olsun diyorum hala son dakikaya kadar nasıl doğuracağımız belli olmaz Benim nişanım geldi ama su ya da sancı vs yok onları bekliyorum bende sağlıcaklı kavuşalım evlatlarımıza🥰🌸🤲🏻
Ballisutt27 Gzdeekk ya 24 saat içinde kavuşacaksın🥹 Normal mi sezeryan mı belli mi canım bende perşembe gideceğim doktor ne diyecek çok merak ediyorum Sağlıcaklı kavuşalım bebişlerimize🤲🏻💕
Gzdeekk Ballisutt27 şuan için normal gidiyor yarın suni sancı verecekler sanırım açılma olmazsa sezeryan olacak 🥹
Ballisutt27 DENIZ_55 yaklaşık 15 gün içinde kavuşacaksınız öyleyse🥹 sağlıcakla gelsiiin inşallah canım🤲🏻
DENIZ_55 Ballisutt27 Amin inşallah evet cnm az kaldim ama sanki zaman geçmiyor gibi yarında muanem var bakalım ne diyecek 😊
Ballisutt27 Gzdeekk normal ya da sezaryen hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım kalbini ferah tut🌸 sağlıcakla kavuş miniğine inşallah 🤲🏻💕
Rbya Ballisutt27 Yürüyüş sürekli yapmadım canım ama evde de sürekli hareket halindeyim temizlik vs istediğimiz kadar da yapsak bebek ne zaman gelmek istese inan ki o zaman geliyor sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻🌸
Ballisutt27 Rbya Ya evet sürekli aklımda bulunduruyorum ben ne yaparsam yapayım bebek kendi istediğinde gelecek ama doktorum sürekli yürüyüş spor yap hurma ananas ye dediği için baskı hissettim kendimde 😐
Ballisutt27 DENIZ_55 çünkü sürekli düşüyoruz bazen bizi uykudan bile alıkoyuyor bu düşünme evresi 🥹 inşallah tüm sürecin güzel geçer canım🌸💕
Kader_44 Rbya bence bu gibi şeyler pek işe yaramıyor doğumu kolaylaştıran hızlandıran hareketler deneyin ördek yürüyüşü pilates topu üzerinde yuvarlak çizerek oturma hareketi bunun gibi bir sürü şeyler deneyebilirsiniz ☺️
CerenKaraoglu Son 6 kaldı , ama sancı ağrı hiç bişey yok yarın kontrolümüz var . Çatı muyanesi de yapılmadı daha ilk gebelik bakalım . Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 😇
Ballisutt27 CerenKaraoglu aynı bende de sancı vs yok ama 2cm açılma var ve nişanım gelmişti geçen hafta ama bana bir belirtisi yok Vaktinde gelecek muhtemelen sağlıcakla kavuşalım🤲🏻🌸
Tazeanne2525 38 haftalıgım bugün nst de sancı çıktı ama düzensiz 2 cm açıklık ve rahım agzı yumusaması var sancılarımda devam edıyo bende merak edıyorum ne zaman gelcek acaba
Ballisutt27 Tazeanne2525 Ya benimde 2cm açılma var ama sancıya dair en ufak bir şey yok sanırım gününü bekliyor Sizin sancı varsa daha yakındır doğum sağlıcakla kavuşursunuz inşallah 🥹🤲🏻🌸
Edanehir Son 7 benimde bekliyorum bazen hurma yiyorum evde hareketliyim ama ekstra bi şey yapmıyorum sancı nişan vs yok şimdilik :(
Ballisutt27 Edanehir bence evde sürekli hareketli olmakta işe yarıyor Benim 2cm açıklık var 2 haftadır ama orada kaldı ilerlemedi sanırım perşembe kontrolüm var öğreneceğim son durumu Hepsi anlık gelişecek muhtemelen canım vakti geldiğinde gelir sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişine🤲🏻💕
denizyt Elif5361 bende öyle ama aşırı sancılanıyorum hele ki geceleri seninde öyle mi? bel ağrısı kasık ağrısı valla gece uyutmuyor
Gzdeekk Ballisutt27 amiin çok teşekkür ederim 🥹 herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır inşallah ❤️🥰