Bsrabzkrt aycinelizsmom yaa birde ben Antepliyim Yani normalde benim ne işim olur otla baklavalar kebaplar dururken şimdi asla şekerli şeyler yiyemiyorum ağır yemekler kokuyo ne güzel hamile oldum diyet yok herşey serbest dedim geldiğim duruma bak 😊😄😄😁😁
aycinelizsmom Bsrabzkrt hamilelik prenseslikmiş ama tadını çıkar 🤣 doğumdan sonrası fena kafamda bi hunim eksik💃🏻💃🏻💃🏻
Bsrabzkrt aycinelizsmom bende geceden korkuyorum ya şimdi karnımda gece 1 den sonra oynuyo herkes eyvah seninki gecei olucak diyolar 😁😁🤗😁😁
Bsrabzkrt 2019taha bu dikenli incir şu Antalyda kaktüslerde olan şey mi burda Antepde arabada sayiyolar satıcı soyup eşim cok sever bnde yedimde tadini unuttum 😄😁
Hsny_6 Bsrabzkrt Antep’te olsam daha çok şey aşerirdim sanırım ben de bir Antepliyim 😍 ben küncülü ekmek ve kurufasulye aşerdim 😂
Bsrabzkrt Hsny_6 ben Antepdeyim noluyo ki bacım Kebabın yanında soğan piyazı yeriz bilirsin İyyy şimdi soğanla aynı ortamda dahi bulaniyorum yediğim şeyler marul salatalık peynir 😁😄😄😄
Hsny_6 Bsrabzkrt doğru ilk zamanlar koku rahatsız ediyor ama ikinci trimesterda hepsi geçiyor lale devri yaşarsınız ☺️😃 tadını çıkarınnn
Bsrabzkrt asenat-63 bende aslında somin yemek istiyorum ama mide bulantılarım ettiği için yiyebilir miyim korkuyorum
asenat-63 Bsrabzkrt valla ben yedim ama benimde bu gebeliğimde aşirı mide bulantım vardı ama yedikten sonra bişey olmadı
Bsrabzkrt Ecem_P off eriik hani nerde ki ya Acaba Antalyada varmıdır şöyle kilolarca almak istiyorum karpuz bir an önce yaz gelsin istiyorum nefret ettim kıştan😄😄😁
Ecem_P Bsrabzkrt valla Çağlayı gördüm pazarda da üçlü satılan kase erikleri bile göremedim daha🥲ağacımızın çiçeğine bakıp duruyorum
Bsrabzkrt Ecem_P off çagla mı Nisan ayında antebde satilmaya başlar pazarlarda valla 😄😁😁 dört gözle Nisan ayini bekliyorum