Moomtoobee Bsrabzkrt oha 😁😁 ay benim hiç böyle tuhaf asermelerim olmadı ya çok şaşırıyorum taş duvar aserenlere😁😁
yagmurcoskun Bsrabzkrt ilk menemen aşermiştim 😂 en garibi soba yakılırken çıra kokusuydu yemek istemiştim
rabis-0201 Bsrabzkrt tahin helvasını bazlama arasına koyup yemek istemiştim ne alakaysa ahaha kavunlu dondurma, balkabağı ve havuç çok fazla aşerdim ve yedim de hatta eşim çocuk kızıl olacak senin yüzünden diye dalga geçiyordu hep bu aralar da bi salatalığa takmış durumdayım ahahah
Bilgemaitri88- Hamur, pişi, patates kızartması sarımsaklı yoğurt ile ama en çok hamur tipi şeyler. Gebelik öncesi de severdim ancak uzak durmaya çalışırdım. Bir de vegan besleniyordum şimdi peynir yoğurt da yemek istiyorum 😅
Bebekmert Bsrabzkrt hahahah ilk aserdigim şey Sakıp ustada beyran icmekti bir defa içtim ilk üç ay içindeydi ardından lavaboya zor koştum 35 haftalık olduk daha da beyran icesim gelmiyor artık 😂
Bsrabzkrt Valla Maşallah Hanımlar Her hamilelik kişiye özel bunuda burda kanıtladık kimisi daha önce sevmediği şeyi aşermiş kimisi en çok sevdiği şeyden tiksinir olmuş o bu değil de ben hamilelikten önceki yemek zevkimi istiyorum ya ağzımın tadı çok şey değişti dün akşam eşim yanımda hamburger yerken ben marul yiyodum koyun gibi 😁😁😁
aycinelizsmom Bsrabzkrt tarhana çorbası aşermiştim 🤣🤣 en ruhu fakir olan benim herhalde. Fonda, dağbaşında soğuk varmış çalıyor 💃🏻🤣
Bsrabzkrt aycinelizsmom hahahah millet neler Aşeriyor mangolar ejder meyveleri bende tane 30 TL olan marulu 😄😄😁😁
Bsrabzkrt aycinelizsmom yaa birde ben Antepliyim Yani normalde benim ne işim olur otla baklavalar kebaplar dururken şimdi asla şekerli şeyler yiyemiyorum ağır yemekler kokuyo ne güzel hamile oldum diyet yok herşey serbest dedim geldiğim duruma bak 😊😄😄😁😁