Katya1 valla bendede geliyo kahve leke ben sabah aksam kullaniyodum.ama az kaldi diye gunde bi kereye dusurdum.yani nasil desem fitil sanki kullanirken zorlaniyor iceri.ondan mi oluyo acaba onuda anlamadim
5+4 lekelenme
Katya1 insallah kolaylikla gecer bu surec ya bende endiseleniyorum her zaman
Busranurhifa ya acitiyor kullanirken zaten fitil kullandiktan sonra leke gelmeye basladi 1.kutumda bitti.acaba kullanmaya devam etmesem mi cunku zorlaniyor girerken diye dusunuyorum canim aciyor
Merve8155 çok yan etki yapmazsa ağızdan alın fitil zorluyorsa
Busranurhifa hic agizdan kullanmadim doktor fitil seklinde soyledi oyle devam ettim 28 inde kontrolum var insallah gecer o zamana kadar
Merve8155 inşallah canım ben ağızdan kullanmıştım doktor bişey demedi eczacı öyle söyledi
Busranurhifa eczaci banada oyle demisti sonra yanindaki kadin 2 sekilde kullaniliyo doktorun nasil dediyse oyle kullan dedi bende ondan oyle kullandim
Merve8155 anladım canım şifa olsun inşallah
Busranurhifa saol canim
Katya1 gittin mi doktora canim
Katya1 ay cok sukur canim bende 28 inde gitcem insallah guzel gorurum bende sen kacinci haftadasin🫠
Katya1 aramizda 3 gun var bende 7 +3 um ultrason goruntusunu cok merak ediyorum atabilir misin bende goreyim🙂↕️
Katya1 ay buyumus insallah benimki de bu kadar gorunur en son gittigimde 6 haftalik gorunmustu masallah❤️
Katya1 insallah amin❤️