tazecikannee aycinelizsmom ben 4 aylıkken paylaşmıştım ama yüzüm olduğu için paylaşamıyorum burada herkes tanır
Ebru_ebru tazecikannee İnanın bilmiyorum baya zorlu geçti paylaşacak halim yoktu daha sonra da ben paylaşmak istemedim ama sağolsun bir akrabam var duymuş internetten daha hızlı dedikodu yayar herkese söylemiş yani 😂😂😂
Fatmanur12345 tazecikannee ende 35 haftada paylaştım sagliklagelmeni bekliyoruz minik adamım diye 😂🤣 herkes şok oldu tabi ailemden başka kimseye söylememiştik
Asfur Edanursoylu valla bende şimdiye kadar hiç paylaşmadım doğumdan sonra düşünüyorum kısmet olursa inşallah 🌺
Mervemth tazecikannee çabuk nazara geliyoruz ya ondan😄 eşimle ne zaman bişey paylaşsam akşamına tartışma çıkıyo😄😄
Eliffbaby tazecikannee ben de cinsiyet partisi yaptım normalde doğuma yakın paylaşmayı düşünüyordum ama dayanamayacğaım sanırım paylaşmak için cinsiyetin kesinleşmesini beklerim yine de 20. Hafta gibi olabilir
zynpknt tazecikannee 29.haftada annemin doğum gününde anneannemin dilimi diye yaptırdığım pastayı paylaşmıştım storyde ondan 1-2 gün sonra da isimli bi zıbınını paylaştım tabi çoğu kişi şok😂