istanbul3455 tazecikannee 35. Haftadayım daha duyurmadım instagramda😅 doğumdan sonra elini atcam duyurcam Allah izin verirse 🫢🥹
Sevgikaya1525 tazecikannee 23 hafta olduk halla paylaşmadım paylaşmaktan korkuyorum oğlumda çok paylaşırdım hep başıma bişey gelirdi😀büyük ihtimal doğumda bittiiiii diye paylaşırım
poyrazmom_ tazecikannee 14. Haftada eşimle küçük bi cinsiyet öğrenme yaptık instagram storyde paylaştım🤗
Ebru_ebru tazecikannee İnanın bilmiyorum baya zorlu geçti paylaşacak halim yoktu daha sonra da ben paylaşmak istemedim ama sağolsun bir akrabam var duymuş internetten daha hızlı dedikodu yayar herkese söylemiş yani 😂😂😂
tazecikannee Ebru_ebru size gerek kalmamış deseniza saçma buluyorum anne baba istemedikçe kimse bişey yapamaz 🫢🫢
Hulo2105 tazecikannee 12. Haftamdı eşimle resim çekilildik altına biz artık 3 kişiyiz yazmıştım 🥹 şimdi doğdu da 7 aylık oldu bile😌
Ebru_ebru tazecikannee Benim haberim olmadan duyanlar yazmaya aramaya başladı bende şaşırmıştım yurtdışında yaşıyorum bir de dedim Türkiye’ye gidince bebişle herkese süpriz olacak diye düşünürken 😂😂🤷♀️