ay sağlıkla büyütün bebişiniziiii🧡 kaç haftalıkkken geldi suyunuzz

niles2081 sadece bebeğin çıktığı yeri diktiler onuda dikmek zorundalar yoksa aşırı kanama gelir vajina eski haline dönsün diye atılıyor o dikisler

Suni sancı aldığınızı yazmışsınız başka bir posta ordan görüp geldim, açıklık olduğunda mı verdiler ilerlemiyor diye yoksa hiç açıklık yok su geldi diye mi verdiler? Benim salı gününe suni deneyecek doktorum ama şuan bebek doğum pozisyonununda bile değil 😶‍🌫️

Deniz2953 Allah analı babalı büyütsün benim mecbur sezeryan olacak ilki öyleydi Kanala çok uzakmış normal doğum zor dedi meğerse oğlum ondan giremedi ilk doğumda kanala neler yaptıysam sağlıklı olsun da 🥰

Talentedmom aminnnn inşallah 🥰🥰🥰 benimki de kanalda değildi ama sezaryenden bahsedilmedi dogum icin gittigimde bebek daha yukarda demislerdi sen devlete mi gidiyosun özel mi

Deniz2953 ay şükürler olsun gözunuz aydın su gibi olmuş bir nefeste Rabbim herkese nasip etsin inşallah ilk hamileligim ebelerin kontrol edicek olması benide çok korkutuyor kaygilandiiyor devlet hastanesinde mi oldunuz

Deniz2953 çok güzel bir doğum olmuş canım bravo sana ve bebişe. O gün zaten postta yazdıklarını okuyup sevinmiştim doğuma gideceksin bebeğine kavuşacaksın diye 🥳🥳🥳😍kesi dikiş vs oldu mu

Ceydaaas1 teşekkür ederim evet devlet hastanesinde oldum çok şükür süreç hızlıydı kolaydı ama ben zorlastirdim panigimle korkumla 🙄🙄

XBurcuburcu sadece bebeğin çıktığı yeri diktiler oda mecbur yani dikmeseler hem rahim eski haline dönmez hemde kanama çok olur 😊 kesi olmadı ilk dogumumda olmuştu kesi onda da ikinmak nedir bilmediğim doguramadim yani ilk dogumumda karnıma basıp kesi atmislardi ikinci ve üçüncü dogumumda ebeler bana el sürmeden doğum yaptım 🥰🥰🥰

Deniz2953 ilk doğumda özele gidiyordum bebek hiç dönmedi kontrole diye gittim suyum bittiği için zorunlu sezeryan oldum şuan da özele gidiyorum doktorum çok ilgili kanala uzak olduğunu yeni öğrendim keşke ilk doktor da söyleseydi tam adını unuttum ama kanala uzak dedi mesafe çok uzunmuş

Deniz2953 dikişin var mı Deniz? Allah islama bağışlasın göz aydınlığı hayırlı evlat olsun inşallah anneli babalı büyüsün 🧡

MhysaTheGreat bebeğin çıktığı yeri diktiler sadece oda mecbur vajina eski halini alsın kanama çok olmasın diye atılıyor bebeğin çıktığı yere amin insallahhh 🥰🥰🥰 darısı sizlere