deletedmom43191 Ceydaaas1 ilk gittiğimde muayene sırasında spekulum ile baktılar odama gecince hep elle baktılar
Talentedmom deletedmom43191 ilkinde 20 gün sonra kalkabildim çok zor geçmişti dikiş yerim de iltihap akmıştı inşallah aynılarını yaşamam
deletedmom43191 Talentedmom batikon alırsın devamlı pansuman edersin hem enfeksiyon kapmaz hemde hızlı iyileşir sürekli de tişört veya atlet degisirsin bisey olmaz yarana
Talentedmom deletedmom43191 öyle yapmıştım zaten 1,5 sargı bezi koyduk inşallah aynı sorunu yaşamam aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
deletedmom43191 Talentedmom doktorundan bununla ilgili önerileri al 😊 dikkat edersin birsey olmaz sargı bezi de ise yaramaz bence yara hava almalı sonuçta
Talentedmom deletedmom43191 inşallah olmaz da gerek kalmaz ilk sezeryan sonrasını anlatmıştım biliyor doktorum
Selim_Alparslan deletedmom43191 Maşallah kuzum az cok hakimdim vloguna :) diğer postundan dolayı yazmistim 😊 Rabbım analı babalı büyütsün inşallah gülüm Cook öpüyorum o yumuş yanaklarından💋💋💋
deletedmom43191 Selim_Alparslan teşekkür ederim amin inşallah darısı sizlere artık tatlı hamişler 🥰🥰🥰🥰 bende seni öpüyorum çiçeğim 😘😘
deletedmom43191 Selim_Alparslan evet bu gunlerin kıymetini bil 😍😍 bol bol resim çekil anı dursun özleniyor çünkü gebelikler bu kaçıncı cocugun 😊